Будь в курсі: незабаром до Львова літатиме Ryanair

фото з сайту zaxid.net

фото з сайту zaxid.net

Події
09 березня 2017 09:21

Міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував, що всередині березня один з найбільших європейських лоукостів оголосить хороші новини, пов'язані з Україною, повідомив  він на прес-конференції 7 березня, проте відмовився озвучити назву перевізника.

"Сподіваюся, що 15 березня це відбудеться і в Києві, і у Львові. Ця авіакомпанія проінформує про маршрути, своє бачення ринку і про потенційні напрямки подальшої співпраці", – зазначив Омелян.

Водночас на сайті лоукосту Ryanair вже з'явились згадки про аеропорти Києва (Жуляни) та Львова. За повідомленням спеціалізованого видання avianews.com, їх можна відшукати в коді на нідерландській версії сайту.

Цікаво, що подібну знахідку виявив користувач форуму видання, який у січні цього року повідомив про появу на тестовій версії сайту Wizz Air рейсу Львів-Вроцлав за два дні до його офіційного анонсування.

У лютому головний співробітник Ryanair з правових питань та регулювання Юліуш Коморек заявив польським журналістам, що компанія близька до прийняття рішення про вихід на український ринок.

Раніше в Ryanair воліли утримуватися від коментарів з приводу свого виходу на український ринок. Вся інформація на цю тему виходила від представників аеропортів України або українських чиновників.

Джерело: inlviv.net

Дивись ще:

Водіям на замітку: у Львові добудовують з’їзд з Сихівського моста на Хуторівку

Водіям на замітку: поблизу Львова до кінця року обмежили рух транспорту

Знов перенесли: коли трамвай №8 поїде на "Санта-Барбару"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах