Три локації: яким буде Великодній ярмарок у Львові

Новина - Події - Три локації: яким буде Великодній ярмарок у Львові

Новина - Події - Три локації: яким буде Великодній ярмарок у Львові

Події
09 березня 2017 09:24

Великодній ярмарок у Львові цього року поділять на проспекті Свободи на три окремі частини: гастрономічну, де продаватимуть їжу, сувенірну та великодню майстерню, повідомляє прес-служба ЛМР.

Народним майстрам нададуть безкоштовні місця у великодній майстерні, де вони 7-23 квітня презентуватимуть свої вироби та проводитимуть майстер-класи. А 1-15 травня біля фонтану розташують арт-майстерню, так званий простір для сучасного мистецтва. Львівські молоді митці створять незвичні інсталяції до Дня міста, а також творитимуть свої вироби безосередньо на площі перед оперним театром.

Цьогоріч у рамках Великоднього ярмарку проведуть проект "Весна у віршах", де відомі люди читатимуть вірші сучасних львівських поетів, які також вмикатимуть у записі. Під час вихідних проводитимуть літературні вечори та читання казок із відомими людьми.

16 квітня о 13:00 у рамках ярмарку відбудеться театралізоване дійство — реконструкція великоднього сніданку. Разом з гостями свята співатимуть гаївки та веснянки.

На території Великоднього ярмарку встановлять контейнери Zero Waste для збору батарейок, лампочок, кришечок та додаткові урни для сміття. Буде залучено понад 100 осіб технічного персоналу для комфорту відвідувачів та встановлено камери відеоспостереження для цілодобового контролю та безпеки на території Великоднього ярмарку, уточнила арт-директор компанії "Львівські ярмарки" Ольга Гренюх.

Дивись ще:

Львів’янину на замітку: як відпочиватимемо у 2017 році

Якщо небайдуже майбутнє планети: львів'ян закликають долучитися до Години Землі

Розумна прикраса:у Львові створили кулон, який перетворює думки на текст

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах