Офіційно: стало відомо, коли до Львова прийде лоукостер Ryanair

фото: ubr.ua

фото: ubr.ua

Події
13 березня 2017 15:12

Один з найбільших європейських лоукостів Ryanair 15-го березня на спільній прес-конференції з Міністерством інфраструктури оголосить про свій прихід на український ринок.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян підтвердив інформацію про те, що найбільший лоукостер Європи Ryanair виходить на ринок України. "Так, це Ryanair! Як мінімум, одна із ключових авіаційних подій десятиліття в Україні", – написав на своїй сторінці у Facebook Володимир Омелян.

У лютому головний співробітник Ryanair з правових питань та регулювання Юліуш Коморек заявив польським журналістам, що компанія близька до ухвалення рішення про вихід на український ринок. Водночас, на сайті Ryanair з'явилася згадка аеропортів Жуляни і Львів.

Додамо, що нещодавно Тетяна Романовська, директорка Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького, під час дискусії "Яких авіасполучень бракує Львову сьогодні? Аналіз ситуації та можливі рішення" розповіла, що Львів активно веде перемовини з авіакомпаніями-лоукостерами. 

За словами директорки, прихід до Львова лоукостера Wizz Air відкриє для львів’ян низку дешевих авіанапрямків, а також стане новим початком для співпраці з іншими потужними авіакомпаніями. "Як тільки Wizz Air почне польоти, то за ним прийде і Ryanair", – підсумувала Тетяна Романовська.

Дивись ще:

Складай валізи: лоукостер відкрив авіарейс зі Львова до Берліна

Офіційно: львівський аеропорт відкриває сім нових рейсів

Нові авіарейси: до львівського аеропорту запустять прямі літаки з Китаю

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах