Скандал: у львівській гімназії вчителька привселюдно відлупцювала учня

Новина - Події - Скандал: у львівській гімназії вчителька привселюдно відлупцювала учня

Новина - Події - Скандал: у львівській гімназії вчителька привселюдно відлупцювала учня

Події
16 березня 2017 16:49

У Львівській області в одній із гімназій вчителька з математики привселюдно відлупцювала учня.

Як йдеться у скарзі, яку написала мама 2-класника, 3 березня під час  уроку фізкультури вчителька вирвала з рук учня мобільний телефон, а потім дала йому прочухана пере однокласниками.

"На великій перерві перед уроком фізкультури до класу №18 забіг собака, учні раділи і знімали її на телефон. Коли почався урок фізкультури, вчителька зайшла в спортзал, де були учні двох класів, закликала до себе мого сина Василя із криком змусила його видалити відеозапис. Після цього вдарила його по голові кулаком і кричала, принижуючи його при всіх дітях…", – йдеться у скарзі.

Також мати постраждалої дитини наголосила, що це не перший подібний випадок у школі. Вона зазначила, що її син неодноразово відмовлявся  іти на урок математики.

"Скарга вже на контролі в директора Департаменту освіти і науки ЛОДА і сподіваємось, винні у перевищені повноважень та бездіяльності чиновники та вчитель, який знущається над дитиною, будуть справедливо покарані. Додам, на скаргу мами керівник відділу освіти відповіді письмової не надав, а агресивно запропонував забрати дитину з гімназії, бо він не потерпить скарг на вчителів.  Такий чиновник має негайно покинути посаду за власним бажанням, поки є можливість… Інакше громадськість змушена буде зробити їх відомими та притягнути до суду", – прокоментувала керівник ГО "Батьківська рада Львівщини" Олена Пономарева.

Джерело: portal.lviv.ua.

Дивись ще:

Ні в чому собі не відмовляй: на скільки львівським викладачам підвищать зарплатню

Львів'янину на замітку: як зробити візу дитині

Що змінилось: польське консульство оприлюднило нові правила реєстрації візових анкет

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах