"У неї такий спосіб життя": онука бабусі, яку знайшли в полі розповіла свою версію подій

фото: "Варта1"

фото: "Варта1"

Події
23 березня 2017 17:36

Вчорашня інформація про бабусю, яку знайшли в дослідних полях Інституту с-г Карпатського регіону, що за селом Ставчани на Львівщині, науковці, викликала неабиякий резонанс у соцмережах. Одні накинулися з образами на рідних жінки, мовляв, серця не мають, якщо вигнали стареньку (бабуся саме так пояснила, чому опинилася на вулиці), інші радили не робити поспішних висновків, бо не відомо, що насправді сталося у сім’ї.

Нагадаємо, Донька покинула бабусю в полі, щоб забрати житло у Львові

Онука бабусі пані Ада написала у коментарях іншу версію цього інциденту і пояснила, чому бабуся опинилася в полі:

"Усе життя баба жила окремо, зрідка навідуючись до нас. Під час візитів полюбляла обізвати маму, казала на неї: "Ти екс-дочка". Після цього казала нам, онукам, що мати нас налаштовує проти неї, а вона нас любить, позбавить квартири тощо. А потім знову зникала на рік-півтора.

Щодо любові до онуків - вона не впізнає нас, якщо зустріне на вулиці, не знає скільки нам років.

У січні до нас додому її привезла поліція, оскільки власну квартиру вона захарастила сміттям. Туди неможливо увійти, поліцейський показував мені фото. За той тиждень, що вона у нас прожила, її оглянули лікарі, сказали що на свої роки вона абсолютно здорова. Проте зауважили, що психічно з нею не все в порядку, і порадили матері зайнятися цим. Після того бабуся зі скандалом втекла.

Пішла спати у чужий під`їзд, а після скарг сусідів та невдалих спроб завести її до хати, ми були змушені знов викликати поліцію. До речі, полісмени також помітили неадекватність бабусі й знову ж таки порадили звертатися до фахівців.

Щодо того, як вона опинилася в полі чи спить по під`їздах. У неї такий спосіб життя. Завжди знайдуться жалісливі люди, які пригостять, дадуть прихисток, послухають про с…-дочку. Ми живемо незаможно. То навіщо їсти пісну зупу, якщо можна піти до сусідів, сказати, що не годують,та отримати котлетку.

Я розумію як це виглядає зі сторони. Старші люди слабші, бажання підтримувати та захищати їх - показник нашої людяності. Але також треба усвідомлювати, що стара людина нерівнозначно добра й невинна", - написала Ада.

Джерело: press-centr.com

Дивись ще:

За крок до біди: у Винниках біля Львова у маршрутці відмовили гальма

Є загиблі: у Львові на будмайданчику на двох працівників впала бетонна плита

Жіноча дружба: у Львові жінка встромила подрузі ножа у живі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах