Шкідлива реклама: у Львові знімають всі вуличні вивіски зі словом "алкоголь"

фото з сайту Zaxid.net

фото з сайту Zaxid.net

Події
27 березня 2017 13:09

Міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати вивіски, на яких згадується алкоголь. Відповідне доручення мер Львова дав "Адміністративно-технічному управлінню" під час засідання виконкому 27 березня.

"Вживати слово "алкоголь" у рекламі магазинів заборонено. Але у нас по Львову є дуже багато вивісок і сітілайтів зі словами "Гуртовий продаж алкоголю". Ця реклама шкідлива для громадян. Якщо якась фірма це порушує, на це треба реагувати", – сказав Андрій Садовий.

За словами директора КП "Адміністративно-технічне управління" Тараса Вітика, у Львові нарахували 113 вивісок, на яких присутнє слово "алкоголь", а їхні власники відмовляються змінювати текст вивісок.

Відтак, вивіски демонтовуватимуть примусово. "З цього тижня почнемо спільно з "Муніципальною дружиною" ними займатися", – сказав Тарас Вітик.

Варто зауважити, що офіційному сайті львівської мережі алкогольних крамниць "Гуртові ціни. Алкоголь" вказано, що лише у Львові працюють 153 магазини цієї мережі. Ще 14 крамниць працюють у різних містах Львівської області, а також в Івано-Франківську.

Шкідлива реклама: у Львові знімають всі вуличні вивіски зі словом "алкоголь" фото

Скріншот з сайту компанії "Гуртові ціни. Алкоголь" з картою розташування крамниць

Нагадаємо, що виконком ЛМР ще у 2013 році заборонив вживати слово "алкоголь" на вивісках магазинів. У лютому 2016 року мерія заборонила рекламу алкоголю у вітринах магазинів.

Джерело: zaxid.net

Дивись ще:

Де саме: у Львові з’явиться шість нових транспортних зупинок

Знайшли вихід: стічні води з Грибовицького сміттєзвалища зливатимуть в львівську каналізацію

Подорож триває: у Дніпрі затримали фури з львівським сміттям

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах