Лекції, перегляд кінофільмів: на Підзамчі презентували новий громадський простір

фото: прес-центр ЛМР

фото: прес-центр ЛМР

Події
13 квiтня 2017 13:17

У понеділок в рамках воркшопу "Вуличний конструктор на Підзамчі" активісти облаштували простір біля "Фабрики повидла" у Львові (вул. Б. Хмельницького, 124). Скористатися ним для проведення лекцій та кіноперегляду може кожен львів’янин.

Організатори забезпечили відвідувачів презентації насиченою програмою. Спершу лекцію про проект ревіталізації закинутої фабрики під новий культурний центр на Підзамче прочитала архітектор Катерина Ковальчук. А після лекції для аудиторії тривав кіноперегляд від компанії WIZ-ART. 

Ініціатори проекту наголошують – кожен охочий може скористатися новим простором для лекцій чи перегляду фільмів. Для цього необхідно лише принести проектор.

"Вуличний конструктор на Підзамчі" - це архітектурна інтервенція у занедбаний простір, можливо, найатмосфернішого району Львова, де історія, мультикультурність, архітектура та індустріалізація – все переплелося і перешарувалося, створивши такий-собі урбан-концентрат, густий і насичений, як повидло", - розповідають про ініціативу організатори.

Нагадаємо, воркшоп "Вуличний конструктор на Підзамчі" тривав з 27 по 31 березня в рамках Соціокультурного проекту "Карта ідей" за сприяння управління "Секретаріат ради" та Арт-центру  "Фабрика повидла". Ініціативу реалізовують за фінансової підтримки проекту "Громади в дії", що здійснюється Інститутом міста.

Детальніше про проект можна дізнатися тут.

Дивись ще:

Готуйся до свята: розклад освячення пасхальних кошиків у храмах Львова

Будь в курсі: на свята у Львові збільшать кількість транспорту, що курсує до кладовищ 

Сакура, айва, барбарис: на площі Митній висадили дерева 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах