Взяли на гарячому: у Львові на крупних хабарях погоріли поліцейський та помічник судді

фото: СБУ

фото: СБУ

Події
27 квiтня 2017 10:03

26 квітня під час отримання хабара затримали заступника начальника Шевченківського відділу поліції Львова, повідомив Форпост з посиланням на власні джерела.

Згодом інформацію підтвердила прес-служба СБУ. "Заступника начальника одного з відділів Національної поліції у Львівській області викрила на хабарництві Служба безпеки України спільно з прокуратурою. Майор поліції вимагав від місцевого мешканця 22 тисячі гривень за не притягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжку", ? йдеться в офіційному повідомленні відомства.

Спецслужби затримали хабарника під час отримання частини грошей ? 20 тисяч гривень.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Зловмиснику мають оголосити про підозру.

Напередодні затриманого було нагороджено пістолетом від глави МВС Арсена Авакова.

До слова, 22 квітня на хабарі 54 тис. грн затримали слідчого одного з відділів Національної поліції у Львівській області за обіцянти зменшити розмір покарання за крадіжки.

Погорів на хабарі і  екс-помічник судді, який до того ж перебував у розшуку.

Затримали 32-річного "бізнесмена"  під час одержання 35 тисяч гривень хабара, повідомили у прес-службі Національної поліції Львова.

Взяли на гарячому: у Львові на крупних хабарях  погоріли поліцейський та помічник судді фото

Співробітники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції встановили, що колишній помічник суддів різної інстанції вирішував судові питання, що виникали у громадян, за певну винагороду.

Взяли на гарячому: у Львові на крупних хабарях  погоріли поліцейський та помічник судді фото 1

Окрім того,  поліцейські з’ясували, що він перебуває у міжнародному розшуку як особа, яка переховується від органів досудового розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом вчинення розбою на території Вінницької області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області та Львівської місцевої прокуратури №3 затримали колишнього помічника судді під час одержання 35 тисяч гривень хабара. За вказану суму він запевнив громадянина, що вирішить питання щодо скасування постанови про накладення на нього адміністративного правопорушення та повернення транспортного засобу на іноземній реєстрації.

Взяли на гарячому: у Львові на крупних хабарях  погоріли поліцейський та помічник судді фото 2

У затриманого правоохоронці вилучили підроблений паспорт із вклеєною його фотографією на ім’я особи, яка померла ще у 2015 році.

На даний час зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дивись ще:

На хабарі: львівські копи затримали керівницю районного відділення податкової

300 тисяч: на Львівщині посадовці наживались на інвалідських протезах

Дбайте про дітей: у Львові копи оштрафували маму хлопчика, який ходив вулицею босоніж

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах