Головою об стілець: охоронець нічного клубу у центрі Львова побив відвідувачку

Новина - Події - Головою об стілець: охоронець нічного клубу у центрі Львова побив відвідувачку

Новина - Події - Головою об стілець: охоронець нічного клубу у центрі Львова побив відвідувачку

Події
15 травня 2017 15:46

Охоронець нічного клубу "Fashion Club", що розташований у центрі Львова, побив 30-річну відвідувачку та вдарив її головою об стілець. Як розповіла ZAXID.NET постраждала Тетяна, медики зафіксували численні забої, гематоми та закриту черепно-мозкову травму у вигляді струсу головного мозку. Постраджала та її адвокат вважають, що поліцейські затягують справу.

"Я відпочивала з подругами і братом однієї з них у "Fashion Club", спочатку ми сиділи у павільйоні, потім дівчата поїхали, а ми захотіли піти в караоке. Ми замовляли коктейлі, між мною і барменом виникла словесна перепалка, потім все відбувалось дуже швидко. Спочатку охоронці скрутили мого друга, а мені скрутили руки, нахилили та вдарили обличчям об стілець та розбили ніс. У такий спосіб нас вивели з клубу", - розповідає постраждала Тетяна, яка попросила не вказувати її прізвище у публікації з питань безпеки.

Інцидент трапився ще 17 квітня, однак справа набула розголосу, коли Тетяна написала про це у соцмережах наприкінці минулого тижня. Жінка каже, отримала сильні забої унаслідок удару, у неї текла кров. Охорона не дозволяли їм зайти у клуб, а її друг поїхав додому.

"Я хотіла, щоб перед мною принаймні вибачились, але ніхто з адміністрації не підійшов. Мій друг поїхав додому, а я відмовилась, сказала, що не поїду поки не дочекаюсь поліції і швидкої", - додає Тетяна та не заперечує, що у той вечір вживала спиртні напої.

Головою об стілець: охоронець нічного клубу у центрі Львова побив відвідувачку фото

Висновок судмедексперта, який Тетяна опублікувала у Facebook

Працівники клубу відмовлялись викликати швидку та поліції, а у дівчини розрядила батарея на мобільному телефоні. Її викинули з клубу, за її словами, приблизно о 04:00, а викликати поліцію вдалось лише через три години.

"Коли уже відвідувачі почали розходитись, то я змогла потрапити у клуб ще раз, але охорона мене знову почала виштовхувати. У мене є забій грудної клітки через сильне стискання, охоронець викинув мене на вулицю, через що у мене було розбите коліно та гематоми на руках. Охоронці також взяли з гардеробу моє пальто та викинули на вулицю. Перехожий, який побачив як я плакала під клубом, запитав, що трапилось. Коли я сказала, що мене побила охорона, він викликав поліцію і швидку", - пригадує дівчина.

Патрульні доставили постраждалу у Галицький райвідділ, де вона написала заяву, поліцейські викликали їй карету швидкої, яка доставила її у лікарню для зняття побоїв. Згодом дівчина була госпіталізована.

Ця подія трапилась 17 квітня, пройшов місяць як правоохоронці розслідують цю справу, однак наразі вони не вилучили навіть відео з камер спостереження. Потерпіла та її адвокат Ігор Лопушанський вважають, що справу затягують.

"Станом на зараз правоохоронці ще не вилучили відео з камер спостереження клубу та не мають повної картини, що у цю ніч там справді відбувалось. Процедура така, що треба піди до слідчого судді, взяти ухвалу та вилучити запис, цього ніхто не робить", – каже Ігор Лопушанський.

На початку травня цю справу передали іншому слідчому, однак, на думку адвоката, слідча ігнорує клопотання з боку потерпілої.

"Попередньому слідчому я подавав клопотання про проведення процесуальних дій. Оскільки я є ініціатором клопотання, представник потерпілої, то слідчі дії повинні проводитись у моїй присутності. Я підійшов до нової слідчої та запитав чи бачила вона моє клопотання та чи має якісь заперечення проти того, що я буду присутнім на допитах. Заперечень вона не мала, але через тиждень після цього ми пішли ознайомлюватись зі справою і я бачу, що через день після нашої розмови з слідчою вона провела допити без моєї участі", – додає він.

Слідча Мар’яна Дрозд, за словами Ігоря Лопушанського, допитала одного з охоронців та начальника охорони, які заперечують факт конфлікту, та не допитала бармена, який безпосередньо був учасником конфлікту. ZAXID.NET телефонував до Мар’яни Дрозд та намагався отримати коментар з цього приводу, однак вона відмовилась від коментарів. Також видянню відмовила у коментарях адміністрація клубу.

"З "Fashion Cflub" надали нарізку відео з камер спостереження у тому світлі, у якому їм корисно, де немає основного – початку конфлікту, під час якого охоронці розбили Тетяні ніс, вдаривши головою об стілець. Не надали також жодних відео з камер, що знаходяться на фасаді будинку, де було б видно як її викидають з цього закладу. Я пояснюю слідчим, що це не об'єктивно, але поки ніяких дій щодо вилучення записів не вчиняють. Мотивують все тим, що немає часу", – додає адвокат.

Дивись ще: 

Вщент: на Львівщині через ДТП дві автівки злетіли з траси

Екскурсії, мистецькі вечори, презентації: що цікавого буде у Львові на День музеїв

Деякі малювали самі: у Львові затвердили експериментальні дорожні знаки

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах