"Прославились": організатори дитячого шахового турніру у Львові шокували відвертою еротикою

фото з сайту obozrevatel.com

фото з сайту obozrevatel.com

Події
20 травня 2017 09:20

Організатори Кубка Львова з шахів прославилися на всю Україну. Вони примудрилися запросити на турнір дітей, не познімавши зі стін місцевого Палацу мистецтв картини з відвертою еротикою, на яких зображені оголені дівчата.

"Прославились": організатори дитячого шахового турніру у Львові шокували відвертою еротикою фото

Це викликало серйозний резонанс в мережі. Інтернет-користувачі в шоці від події, не розуміючи, як таке можна допустити, пише Обозреватель.

"Хто організатор заходу? Глава таємного гуртка місцевих педофілів?"; "Вони там подуріли чи що?" - пишуть обурені люди в коментарях до знімка, де юний шахіст грає на тлі голих дівчат.

"Прославились": організатори дитячого шахового турніру у Львові шокували відвертою еротикою фото 1"Прославились": організатори дитячого шахового турніру у Львові шокували відвертою еротикою фото 2

Радник міністра спорту України Павло Булгак також вражений тим, що сталося.

"Шановна шахова громадськість. Я розумію, що голими тітками сучасних дітей і школярів не здивуєш. Вони вже все бачили в інтернеті. Сучасне мистецтво - це добре, ніхто не проти. Але спорт і така розумна, інтелектуальна гра, як шахи - мають все таки нести підростаючому поколінню якісь цінності. і це явно не голі гламурні тьоті з натяком на певну професію і алкоголь. Ну, хоча б зняли ті еротичні картини на місці проведення Кубка Львова зі швидких шахів Lviv Open 2017, знаючи, що там будуть грати діти. Ця історія уже дійшла до провідних ЗМІ, люди обурюються і не вірять своїм очам. І сміх, і гріх. На жаль, це не фотошоп. Соромно, колеги. Думаю, організатори змагань повинні вибачитися за цей прикрий випадок і врахувати на майбутнє, щоб такого не повторювалося ", - написав Булгак в Facebook

Диввись ще:

Самосуд: у Львові автомобіліст побив підлітка через порушення ПДР

Вхід вільний: львів'ян кличуть на день відкритих дверей в Ботанічний сад

Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах