Водіям на замітку: на двох вулицях Львова буде організовано односторонній рух

Новина - Події - Водіям на замітку: на двох вулицях Львова буде організовано односторонній рух

Новина - Події - Водіям на замітку: на двох вулицях Львова буде організовано односторонній рух

Події
01 червня 2017 12:17

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, у зв’язку з ремонтом вул. Личаківської, на двох бічних вулицях: Воробкевича і Мучній, буде організовано односторонній рух для автомобілів. Відповідне рішення у середу, 31 травня, ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Згідно з рішенням, щоб покращити об’їзд вул. Личаківської на час ремонту, ділянка вул. Мучної стане односторонньою від вул. Воробкевича до вул. Круп’ярської. Рух по вул. Воробкевича буде одностороннім у протилежному напрямку – від Круп’ярської до вул. Мучної.

За словами голови Личаківської РА Івана Лозинського, відповідно до рішення комісії, адміністрація замовить і встановить відповідні дорожні знаки на цих вулицях. Тому, односторонній рух на цих вулицях буде організовано не швидше середини червня.

Нагадаємо, з 25 березня розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської, на відрізку від вул. Мечникова до вул. Пасічна. Ремонтні роботи виконує компанія "Онур", на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Триватимуть роботи 8 місяців. Орієнтовна вартість робіт 6 млн. євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі, і найголовніше - ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора.

Дивись ще: 

Як поїде: від сьогодні у Львові змінюється маршрут одного з автобусів

Коли включать: частина Львова залишилася без води

У Львові оголошено жалобу: помер Любомир Гузар

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах