Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста

Новина - Події - Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста

Новина - Події - Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста

Події
06 червня 2017 09:31

У понеділок, 5 червня, у Львові офіційно відкрили Майстерню міста, де майже два тижні проводитимуть майстер-класи, кінопокази та лекції про те, як зробити життя у місті комфортнішим.

Цього року Майстерня запрацює у Львові вшосте, основна тема заходів – урбаністична децентралізація. Паралельно працюватимуть п’ять мобільних павільйонів в Рясному, на Сихові, Замарстинові, Левандівці та Рогатці.

"Майстерня міста є знаковим проектом в українській урбаністиці. Його приніс в Україну проект "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" (GIZ). Завдання і мета цьогорічної Майстерні міста – дати можливість усім зацікавленим сторонам, які підтримують міський розвиток, зробити свій внесок у творення дружнього середовища. Цей проект вже проводиться в інших містах: Києві, Чернівцях, Вінниці, Полтаві. Та Львів був першим містом України, де був цей проект реалізований", - розповів директор КУ "Інститут міста" Олександр Кобзарев.

Під час відкриття Олександр Кобзарев закликав усіх відвідувачів павільйону позначатися у Facebook під час відвідин заходів Майстерні міста і запрошувати друзів приходити сюди, аби більше дізнатися про те, яким може бути міський простір.

Павільйон працюватиме щодня від полудня і до вечора. Цього року тут проводитимуть заходи присвячені залученню мешканців до розвитку міста, покращенню громадських просторів, озелененню та енергоощадності, залученню людей з особливими потребами, велосипедній та пішохідній інфраструктурі, збереженню історичної спадщини та дитячій урбаністиці. Детальніше із заходами можна ознайомитися у програмі Майстерні міста.

Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста фотоФоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста фото 1Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста фото 2Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста фото 3Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста фото 4Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста фото 5Фоторепортаж: в центрі Львова відкрилася Майстерня міста фото 6

Джерело: Захід

Дивись ще:

Моторошна ДТП на Львівщині: велосипедиста збила "Шкода", а на зустрічній смузі переїхала ще одна автівка

На замітку водіям: на одній з вулиць Львова утворилось провалля

Загинув на місці: в Львові з балкону багатоповерхівки вистрибнув юнак

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах