Zero Waste: львів’ян кличуть долучатися до "сміттєвого" експерименту

Новина - Події - Zero Waste: львів’ян кличуть долучатися до "сміттєвого" експерименту

Новина - Події - Zero Waste: львів’ян кличуть долучатися до "сміттєвого" експерименту

Події
07 червня 2017 14:37

Організатори хочуть об’єднати львів’ян, які готові змінити свої звички й на практиці зменшити відходи у своєму побуті, інформує Дивись.info

Проект триватиме з 5 по 25 червня. Протягом 21 дня учасники отримуватимуть завдання від організаторів, які навчать їх мінімізовувати продування відходів.

"Це вже другий захід подібного типу. Першим був тижневий експеримент, до якого долучилися близько 300 людей. Той відгук, який ми отримали, наштовхнув нас на проведення цього заходу, — каже представниця Zero Waste Lviv Ірина Миронова. — У світі є багато людей і спільнот, які можуть продукувати буквально одна банку відходів. Це вимагає уваги і зміни побутових звичок, але дозволяє мати кращі практики поводження з відходами в місті і не вдаватися до дороговартісних рішень".

Представник Інституту міста Віталій Соловій зазначає, що така ініціатива може навчити продувати на 90% менше відходів і зауважує, що "це не якась жертва, а можливість змінити життя".

За словами організаторів, до участі у проекті сьогодні зголосилися 253 особи, а також понад 20 команд, представники яких будуть виконувати завдання разом: Уряд студентів УКУ, дві IT-компанії та інші. Учасниками стали не тільки львів’яни, а й люди з інших міст та навіть країн — Білорусі та Швеції.

Крім онлайнових завдань, організатори також запланували понад 15 подій для учасників, серед яких майстер-класи, лекції і навіть міні-фестиваль.

Зареєструватися для участь у проекті та детальніше дізнатися про програму можна у фейсбук-події "За 21 день до Zero Waste".

Дивись ще: 

Безвіз: як мешканці прикордонної зони Львівщини перетинатимуть кордон

Будь обережним: поліція назвала вулиці, де трапляється найбільше аварій

Львів'янкам на замітку: аліменти на дітей збільшать

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах