Як отримати: зекономлені субсидії львів’янам перекажуть на банківський рахунок

Новина - Події - Як отримати: зекономлені субсидії львів’янам перекажуть на банківський рахунок

Новина - Події - Як отримати: зекономлені субсидії львів’янам перекажуть на банківський рахунок

Події
09 червня 2017 17:49

За зекономлений газ або електроенергію отримувачі субсидій матимуть компенсацію, яку відділи соцзахисту переказуватимуть мешканцям на банківський рахунок.

"Передбачено алгоритм монетизації частини зекономлених житлових субсидій. Частина невикористаної суми субсидії на газ або електропостачання для індивідуального опалення перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв'язку ПАТ "Укрпошта", – пояснила начальниця міського управління соцзахисту Львова Наталія Демкович.

За її словами, списки мешканців, на рахунках яких залишилась невикористана субсидія, до відділів соцзахисту подаватимуть підприємства-виробники або виконавці послуг із газо-та електропостачання. Зробити вони це мали до 1 червня.

"Сума відшкодування в еквіваленті не перевищує вартості 100 м3природного газу або вартості 150 кВт електричної енергії. Ще раз наголошую, це якщо газ або електроенергія використовуються для індивідуального опалення. Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії відбуватиметься на підставі особистої заяви одержувача. Подати її до відділу соцзахисту потрібно до 1 вересня цього року. Про необхідність подання такої заяви мешканця повідомить соцзахист", – розповіла Наталія Демкович.

Відкрити рахунок у банку отримувач субсидії має самостійно. На момент подання заяви рахунок у банку повинен бути уже відкритим.

Період опалювального сезону для домогосподарств, які використовують природний газ/електричну енергію для індивідуального опалення, розраховують з 16 жовтня по 15 квітня.

Натомість, невикористані субсидії за постачання холодної та гарячої води і водовідведення після закінчення опалювального сезону повертається до бюджету в повному обсязі.

Для детальнішої інформації щодо призначення субсидії можна звертатись до районних відділів соціального захисту управління соціального захисту Львівської міської ради:

Галицький, тел.: 261-44-50

Личаківський, тел.: 235-71-62

Залізничний, тел.: 295-82-28

Франківський, тел.: 237-50-81

Шевченківський, тел.: 252-28-40

Сихівський, тел.: 254-64-80.

Прийом громадян у "Єдиних приймальнях" районних відділів соціального захисту : понеділок – з 13:00 до 19:00; вівторок-четвер – із 08:00 до 19:00. Записатися на прийом у "Єдину приймальню" в режимі он-лайн та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті "Львів соціальний".

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Визнали придатними: в яких львівських озерах можна купатися

Готуйся до мандрівки: з львівського аеропорту полетів прямий рейс до Польщі

Собачий "тато": львів'янин рятує демобілізованих собак від смерті

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах