Є згода: на Арені Львів гратиме новий клуб

Новина - Події - Є згода: на Арені Львів гратиме новий клуб

Новина - Події - Є згода: на Арені Львів гратиме новий клуб

Події
15 червня 2017 13:44

Комерційний директор "Арени Львів" Олексій Семенюк розповів у коментарі телеканалу "Футбол 1", які команди можуть виступати на стадіоні в наступному сезоні, пише Захід.

"Сподіваємося, що в новому сезоні ми підпишемо договір з "Карпатами". Зараз ми на фінальній стадії, думаю, що до кінця червня це станеться. Тривають переговори з "Зорею" щодо матчів Ліги Європи. У нас є певна усна домовленість, зараз ми перебуваємо на етапі розробки договору і фіналізації усіх процесів. Щодо "Вереса", то у нас є з ними договір. Вони подають нас як основний стадіон на наступний сезон. Але всі подробиці щодо кожного матчу ми будемо обговорювати в майбутньому", - зазначив Олексій Семенюк.

Нагадаємо, що рівненський "Верес" отримав право грати в наступному сезоні УПЛ, оскільки чернігівська "Десна" не отримала атестат на виступи у Прем'єр-лізі. Домашній стадіон рівненської команди перебуває на реконструкції. Керівництво "Вереса" розглядало також можливість виступати на стадіоні "Авангард" у Луцьку, але вболівальники "Волині" пригрозили зривати матчі.

Дивись ще: 

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Дивись: Рясне-1 з’єднають з Левандівкою новою дорогою

Відеофакт: у львівському парку культури запрацювали нові атракціони

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах