Моторошна ДТП: на Львівщині бус збив семирічного велосипедиста

фото з сайту Днепр Час

фото з сайту Днепр Час

Події
21 червня 2017 15:34

20 червня о 12.25 на вулиці Івана Франка у селі Боянець Жовківського району на Львівщині водій автомобіля "Фіат Дукато" скоїв зіткнення з малолітнім велосипедистом, 7-річним мешканцем Жовківського району. Хлопчика госпіталізовано з травмами голови, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля "Фіат Дукато", 46-річний мешканець Жовківського району, скоїв зіткнення з велосипедистом, 7-річним місцевим хлопчиком.

Унаслідок автопригоди дитину госпіталізовано з діагнозом: "відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні садна та забої по всьому тілу".

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. Призначено експертизи.

Дивись ще:

Насмерть: у Львові з 13 поверху випав чоловік

Допоможіть знайти: у Львові розщукують зниклого чоловіка

Замітав сліди: на Франківщині водій збив дитину, а тіло викинув на берег річки

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах