Безвіз: топ 10 міст куди найчастіше літають українці

фото з сайту Укрінформ

фото з сайту Укрінформ

Події
27 червня 2017 12:05

У трійку найбільш популярних напрямків, авіаквитки за якими шукали українці після введення безвізового режиму з ЄС, увійшли Барселона, Рим і Париж.

Далі йдуть Мілан, Лісабон, Прага, Варшава, Амстердам, Афіни і замикає десятку лідерів – Мадрид, повідомляє сайт аvianews.com із посиланням на дані пошуковика momondo. Більшість пошукових запитів припадало на перельоти з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Дніпра та Івано-Франківська, звідки регулярні рейси до Європи виконують як українські, так і іноземні авіакомпанії.

При цьому, користувачі momondo з Києва найбільше цікавилися авіаквитками в Іспанію, Італію і Францію, зі Львова – в Італію та Іспанію, з Одеси – в Німеччину та Чехію, з Харкова – в Польщу і Іспанію.

За даними momondo, зростання пошукових запитів 12 червня 2017 року, в перший день після введення безвізового режиму з ЄС, склав + 319% у порівнянні з аналогічним днем ??тижнем раніше. Протягом тижня інтерес до країн безвізової зони дещо стабілізувався, а в результаті приріст склав + 62,9%.

Нагадаємо, громадяни України, які мають дійсні біометричні паспорти, можуть відвідувати без отримання візи 22 держави ЄС, що входять до Шенгенської зони (Австрія, Бельгія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди , Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція), чотири держави ЄС, що не входять в Шенген (Болгарія, Кіпр, Румунія і Хорватія), а також чотири держави, що не входять в ЄС, але є учасниками Шенгенської угоди (Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Швейцарія).

Дивись ще:

Гаряче літо на Львівщині: найдрайвовіші музичні фестивалі

Файне Місто, Атлас, Zaxidfest: найпопулярніші фестивалі літа 2017 в Україні

Непопсовий Львів: 10 місць, про які вам не розкаже путівник

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах