Щось новеньке: у "Шевченківському гаю"облаштують ремісниче містечко

Фото: Музей народної архітектури та побуту

Фото: Музей народної архітектури та побуту

Події
07 липня 2017 11:27

У Музеї народної архітектури та побуту працюють над проектом створення ремісничого містечка, повідомив у коментарі Tvoemisto.tv директор музею Роман Назаровець.

"Це поки концепція і зараз триває більше наукова робота, щоби все напрацювати" -- сказав Роман Назаровець.

За його словами, містечко ремісників розташують в етнозоні "Львівщина", неподалік від входу в музей – щоби всі відвідувачі його бачили. Заплановано облаштувати своєрідну ринкову площу, над цим зараз науковці музею працюють разом із народними майстрами.

Перелік представлених ремесел залежатиме від того, чи знайдуть науковці автентичне знаряддя, на якому можна буде працювати.

"Які ремесла будуть – залежатиме від того, що знайдемо. Ми зараз шукаємо ці об’єкти. Це мають бути автентичні об’єкти, на яких можна працювати." -- пояснив Роман Назаровець 

У Музеї народної архітектури та побуту працюють над проектом створення ремісничого містечка, повідомив у коментарі Tvoemisto.tv директор музею Роман Назаровець. "Це поки концепція і зараз триває більше наукова робота, щоби все напрацювати" -- сказав Роман Назаровець. Читайте також: До "Шевченківського гаю" курсуватиме "Чудо-бус" За його словами, містечко ремісників розташують в етнозоні "Львівщина", неподалік від входу в музей – щоби всі відвідувачі його бачили. Заплановано облаштувати своєрідну ринкову площу, над цим зараз науковці музею працюють разом із народними майстрами. Перелік представлених ремесел залежатиме від того, чи знайдуть науковці автентичне знаряддя, на якому можна буде працювати. "Які ремесла будуть – залежатиме від того, що знайдемо. Ми зараз шукаємо ці об’єкти. Це мають бути автентичні об’єкти, на яких можна працювати." -- пояснив Роман Назаровець.

Дивись ще:

Вхід вільний: Львівський Ботанічний сад запрошує на День відкритих дверей 

Як це було: святкування Івана Купала в "Горіховому Гаю" 

Не помітили: у Львові поліцейський автомобіль збив жінку на пішохідному переході 

 Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах