Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини

фото: Юрій Пеленичка

фото: Юрій Пеленичка

Події
13 липня 2017 16:39

На вулиці Костюшка у Львові встановили обмежувальні стовпці так, що припарковані на тротуарі авто виявилися заблокованими. Про це повідомив на Facebook львів'янин Юрій Пеленичка.

Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото

Два автомобілі, що були припарковані на тротуарі поблизу будинку на вулиці Костюшка, 14 стали заручниками обмежувальних стовпчиків. Їх  встановили сьогодні вранці в декількох сантиметрах від автівок. Тепер для власників виїзд на дорогу перетворився у справжню проблему. 

"Один з працівників університету, який припаркував своє авто неподалік повідомив  Leopolis.news, що стовпчики – справа рук власників готелю "Family Residence Boutique Hotel", що знаходиться за цією адресою. За його словами, власники роблять приватну парковку для себе та своїх клієнтів. Для заїзду авто стовпчики відмикаються, знімаються, а потім ставляться на місце.

Підтвердити або спростувати інформацію у власників готелю не вдалося, адже на той момент їх в готелі не було, а адміністратор сказала, що вона не володіє такою інформацією.

Натомість один з місцевих мешканців, який також побажав залишитися невідомим, сказав, що це саме мешканці неодноразово зверталися до міської ради про встановлення таких обмежувальних стовпчиків.

Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 1

Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 2Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 3Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 4Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 5Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 6Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 7Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 8Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 9Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 10Сюрприз: у центрі Львова "замурували" припарковані на тротуарі машини фото 11

Дивись ще:

Зустрічай: завтра Порошенко прибуває до Львова 

Маловідома Львівщина: 5 дивовижних замків, які варто відвідати 

Допоможіть знайти: у Львові розшукують водія-вбивцю 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах