Безплатно: учасники АТО з сім'ями можуть поселитися у хостелах Львова

фото з сайту Преса України

фото з сайту Преса України

Події
14 липня 2017 15:30

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій реалізовує програму міської ради – безкоштовне тимчасове поселення учасників АТО з інших міст у хостелах Львова. Від грудня 2016 р. 110 учасників АТО та членів їхніх сімей з різних регіонів Українискоритсалися можливістю безкоштовного поселення у львівських хостелах, повідомила прес-служба ЛМР.

Програма дає можливість учасникам АТО, які приїхали до міста для проходження медичного обстеження за скеруванням, для відвідування могил побратимів, для участі в урочистостях або для одноденного гостьового візиту, поселитися у хостелі безкоштовно.

Також цією послугою можуть скористатися члени сімей загиблого, члени родини постраждалого учасника АТО, які приїхали до Львова, щоб доглядати родича під час лікування чи реабілітації. Всі витрати, пов’язані з оплатою проживання, на себе бере міський бюджет.

Також безоплатним проживанням можуть скористатися і діти учасників бойових дій, які приїхали до Львова організованою групою для гостьового візиту.

Щоби скористатися послугою поселення, необхідно попередньо звернутися до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій особисто або телефоном.

Для тимчасового безоплатного проживання заявник має подати в центр заяву. До неї необхідно додати: копію паспорта; копію посвідчення учасника бойових дій або копію посвідчення члена сім’ї загиблого; копію скерування в медичний заклад учасника бойових дій або членів його сім’ї; копію медичного документа, що підтверджує перебування учасника бойових дій на лікуванні або реабілітації.

Безкоштовно поселитися можна від одного дня і на необмежений термін, якщо така потреба справді є.

Щоб отримати більше інформації щодо порядку поселення і резервування номерів можна звертатися у Центр за адресою м. Львів, вул. Пекарська, 41 або за телефонами: 38 067 962 83 25; 38 063 434 65 46; 38 050 788 72 38

Дивись ще:

Вщент: в ДТП на трасі Львів – Краковець загинув іноземець 

Навіть киці подобається: львів’яни власноруч озеленили вулицю Лесі Українки 

Старі замість нових: у Львові керівники бронетанкового заводу наживалися на двигунах для танків 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах