Де саме: центральні вулиці Львова перетворять на платні парковки

Новина - Події - Де саме: центральні вулиці Львова перетворять на платні парковки

Новина - Події - Де саме: центральні вулиці Львова перетворять на платні парковки

Події
19 липня 2017 10:04

У центрі Львова цього року облаштують 133 нові платні паркомісця.

Як зазначили у ЛКП "Львівавтодор", це будуть платні паркувальні майданчики, у вересні буде оголошено конкурс на визначення оператора паркування.

Зокрема, йдеться про вул. Стефаника, вул. Гребінки, вул. Листопадового Чину, вул. Підвальну, вул. Стецька, вул. Грушевського, вул. Менцинського, проспект Свободи (одне паркомісце для туристичного транспорту).

У вересні буде оголошений конкурс на визначення оператора паркування: це будуть платні майданчики, першої зони паркування, відповідно вартість послуг складатиме 6 грн/год.

"Станом на сьогодні є 367 паркомісць, ми будемо впроваджувати ще 341 паркомісце на вул. Волошина, вул. Григоровича, вул. Герцена, вул. Фредра, вул. Ковжуна, вул. Гавришкевича, вул. Наливайка, а також облаштуємо закриту зону паркування на вул. Театральній, вул. Лесі Українки, вул. Низький Замок і вул. Вірменській", – зазначив начальник відділу з паркування ЛКП "Львівавтодор" Сергій Париляк.

Як пише tvoemisto.tv, від 1-го липня почали діяти платні парковки на вулицях Григоровича, Наливайка, Гавришкевича, Ковжуна, Фредра, Герцена, Волошина (вартість паркування 6 гривень за годину), Городоцькій, Стрийській – Володимира Великого (вартість паркування 2 гривні за годину).

Паркувальний майданчик біля ринку "Вернісаж", що охоплює вулиці Театральну, Вірменську, Низький Замок, Лесі Українки, почне діяти з 1-го серпня. Він буде закритого типу, зі шлагбаумом, як на вулиці Валовій. Вартість паркування тут становитиме 8 гривень за годину.

Дивись ще: 

Як долучитись: середньовічний фестиваль "Ту Стань!" шукає волонтерів

Що сталося: стала відома причина маштабної пожежі в центрі Львова

Вундеркінд: хлопець з Львівщини склав ЗНО з математики та фізики на 200 балів кожне

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах