Це важливо: львів'яни почали отримувати субсидії

фото з сайту bdzhola.com

фото з сайту bdzhola.com

Події
25 липня 2017 10:28

З 1 липня субсидії нарахували для майже 103 тисяч львівських родин. Допомогу призначили з травня, але у платіжках вона з’явилася лише тепер, бо фіскальна служба вчасно не надала потрібної інформації, повідомляє zaxid.net.

Змінився і порядок призначення субсидій. Ті, хто подаватимуть документи з серпня, мають надати інформацію про доходи за два квартали минулого року і два перші цього, а не за попередній рік, як було раніше.

Якщо одержувач має заборгованість за комунальні послуги понад два місяці, то субсидію на наступний термін не призначать. Лишу у випадку погашення боргу або ж його реструктуризації. Період опалювального сезону для тих, хто використовує газ, розраховується з 16 жовтня до 15 квітня. Також з цього року передбачена монетизація субсидії для ощадливих споживачів.

"Сума субсидії на газопостачання - це є не більше 100 метрів кубічних зекономленого газу. Це є в грошовому еквіваленті 695 гривень 79 копійок. А вартість 150 кіловат електроенергії з розрахунку 90 копійок - це є 135 грн", – розповіла заступник начальника міського управління соцзахисту Леся Дронь.

Дивись ще:

Через грозу: в центрі Львова не працюють світлофори 

Будь в курсі: де у Львові сьогодні немає світла та коли включать 

Сиди вдома: сьогодні у Львові прогнозують сильні дощі та шквал 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах