Далеко не відходячи: на Львівщині тепер можна прописати малюків в пологових будинках

фото з сайту Bao Dan tri

фото з сайту Bao Dan tri

Події
26 липня 2017 11:46

На Львівщині матері мають можливість отримати свідоцтво про народження дитини, зареєструвати місце її проживання та оформитись на допомогу при народження дитини безпосередньо у пологових відділеннях, повідомив 26 липня, під час прес-конференції  начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

За його словами, на Львівщині за перше півріччя 2017 року більше трьох тисяч матерів скористалися можливістю отримати свідоцтво про народження дитини у пологовому.

"У проекті, що стосувався видань свідоцтв про народження у пологовому будинку загалом  нами було видано більше 3 тисяч свідоцтв. За час дії проекту  -8600 свідоцтв про народження. Це означає, що мами не ідуть в органи влади, щоб отримати документи", – повідомив він.

Він наголосив, що більше половини матерів користуються цією послуго, і вона є зручна.

"Також існує ще одна опція, що стосується реєстрації місця проживання дитини безпосередньо у пологовому будинку. І унікальна опція – вона працює лише на Львівщині – стосується оформлення документів для отримання допомоги при народження дитини у пологовому будинку. Тобто ми паперово  надаємо можливість матері отримати весь спектр послуг. Цією опцією скористалось лише 590 матерів і вона існує у райцентрах", – розповів посадовець.

Дивись ще:

Не діставайся нікому: сьогодні судитимуть львів'янина, який жорстоко вбив колишню дівчину 

11 постраждалих: у таборі на Львівщині отруїлися діти 

П'ятеро постраждалих: на Львівщині ще одна страшна аварія 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах