Де саме: урбаністи облаштовують у Львові 12 просторів

фото з сайту Leopolis.news

фото з сайту Leopolis.news

Події
27 липня 2017 12:45

 "У межах тематичного тижня, присвяченого інтегрованому плануванню, відбулася презентація всіх проектів громадських просторів Львова, які були реалізовані впродовж останніх п’яти років, а також тих, які перебувають у процесі реалізації та на етапі проектування, повідомили  у Львівській міськраді.

Де саме: урбаністи облаштовують у Львові 12 просторів фото

фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівської міськради

Станом на сьогодні у Львові реалізовано 30 громадських просторів у всіх районах Львова, 12 – перебувають в процесі реалізації, а14 – в активній стадії проектування".

У міськраді також запевнили, що громадський простір на площі Маланюка уже функціонувати й там висаджують дерева. Його облаштування на завершальному етапі. Площу Маланюка обіцяють відкрити до фестивалю"Lviv Mozаrt" –  там облаштують одну з його сцен.

У міськраді також поінформували: "Сквер на Дорошенка – цікавий і довгий проект, який триває ще з 2012 року. Тоді це був єдиний проект, по якому робили конкурс по облаштуванню громадського простору, також підприємства хочуть долучитись до озеленення, хочуть розмалювати стіну".

"Площа Кропивницького довго була на балансі області, адже це був дуже великий проект, який потребував великих коштів. Довго цей недороблений проект не могли передати на баланс міста, це зробили лише минулої осені. Тоді було швидко розроблено проект, зараз вже проклали доріжки і розпочали роботи по дитячому майданчику", – розповіли також у міськраді.

У ЛМР також поінформували: "Площа Катедральна – до кінця місяця роботи мають бути завершені. Планують висадити дерева у ящиках, встановити лавочки. Церква Благовіщення на Пасічній – студенти Лісотехнічного університету розробили проект, який і буде реалізований. Пішохідна алея на Трильовського – алея замощена плиткою, ще потрібно встановити освітлення та вуличні меблі. Сквер перед церквою Ольги та Володимира – триває капітальний ремонт. Пішохідна алея біля комплексу Оріоністів – роботи на алеї завершують, планують розпочати ремонт хідників".

У міськраді також розповіли: "Міні-парк на вулиці Хмельницького (друга черга) – проект планують розпочати реалізовувати найближчим часом. "Рясна алея" (Рясне) – проект перебуває на експертизі, якщо все буде добре, то ця алея стане першим громадським простором в Рясному. Сквер на вулиці Сірка – розпочато реалізацію проекту. На пішохідній алеї на вулиці Головатого, 7а роботи ще тривають".

"Таким чином, у Галицькому районі у процесі реалізації перебувають чотири проекти громадських просторів, у Шевченківському – три, у Залізничному – два, у Личаківському, Сихівському й Франківському – по одному", - повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Дивись ще:

Розклад богослужінь : завтра Львів вшановує пам’ять Святого князя Володимира Великого 

Коли включать: частина Львова лишилась без води 

Перелік: до першого вересня у Львові збираються відновити більше десяти дитсадків

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах