Пліснява та антисанітарія: в львівської родини забрали голодних дітлахів

Новина - Події - Пліснява та антисанітарія: в львівської родини забрали голодних дітлахів

Новина - Події - Пліснява та антисанітарія: в львівської родини забрали голодних дітлахів

Події
28 липня 2017 15:49

У Львові правоохоронці помістили до притулку двох дітей з неблагополучної родини. Як з’ясувалося, молодший з хлопчиків майже нічого не їв протягом двох діб, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області. 

До Личаківського відділу поліції 27 липня зателефонувала директор однієї із львівських шкіл. Жінка повідомила, що у квартирі, де проживає родина з трьома дітьми, малолітні вже тривалий час знаходяться без нагляду дорослих.

"Прибувши на місце події, ми виявили у квартирі семирічного хлопчика – переляканого і голодного. Дитина сказала, що за два дні тільки раз "пообідала" пакетиком вермішелі "Мівіна". Умови, в яких перебував малюк, просто жахливі: суцільна антисанітарія, в непрацюючому холодильнику – залишки продуктів, вкритих пліснявою", - повідомила інспектор сектору ювенальної превенції Личаківського відділу поліції старший лейтенант поліції Наталія Рибачок.

Правоохоронці встановили, що мама хлопчика, 36-річна львів’янка, кудись поїхала ще майже тиждень тому, залишивши дітей на співмешканця. Її восьмирічна донька зараз знаходиться у літньому таборі в Карпатах, старший син, якому десять років, проводив дні в одному з дитячих центрів, відвідувачів якого принаймні годують двічі на день.

Обох хлопчиків працівники поліції доставили до притулку Львівської облдержадміністрації. В подальшому буде вирішуватися питання щодо поміщення туди їх сестрички та позбавлення матері батьківських прав. Адже раніше правоохоронці вже неодноразово проводили з жінкою профілактичні бесіди та навіть притягали до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.

Дивись ще: 

Безкоштовно: Zaxidfest оголосив вільний вхід для окремих категорій відвідувачів

Без парасольки ніяк: синоптики попереджають про грози

Чому, коли і скільки: все про нові тарифи в львівському електротранспорті

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах