Дізнайся чому: у Львові припиняють відлов безпритульних тварин

Новина - Події - Дізнайся чому: у Львові припиняють відлов безпритульних тварин

Новина - Події - Дізнайся чому: у Львові припиняють відлов безпритульних тварин

Події
31 липня 2017 14:37

У понеділок, 31 липня, ЛКП "Лев" повідомило про припинення щоденного патрулювання міста та відлову безпритульних собак у Львові. Як йдеться на офіційній сторінці ЛКП "Лев" у Facebook, Львівська міськрада заборгувала підприємству 269 тис. грн за послуги, надані у червні 2017 року. Відтак ЛКП "Лев" не може забезпечити витрати на щоденні відлови безпритульних собак.

"Ми змушені щомісяця очікувати від 50 до 70 календарних днів на компенсацію Львівською міською радою понесених нами затрат (затрат згідно із закупівельними цінами - без жодного відсотка рентабельності!). Це, у свою чергу, призводить до несвоєчасної виплати заробітної платні, розрахунків з постачальниками, сплати податків до бюджету, як наслідок – скрутне матеріальне становище працівників, зростання вартості медикаментів (втрачаємо кредит довіри), перебої з поставками вкрай необхідних матеріалів, медикаментів та накладання штрафів на підприємство", – йдеться у повідомленні.

У ЛКП "Лев" наголошують, що працівники підприємства виїжджатимуть на невідкладні випадки – травми тварин, покуси, звернення щодо відлову вагітних собак. Після сплати Львівською міськрадою боргу, підприємство відновить відлов безпритульних собак. ZAXID.NET очікує на коментар Львівської міськради з цього приводу.

Дивись ще:

Zaxidfest, Етновир, Бандерштат: фестивалі Західної України, на які ви ще встигаєте до холодів 

Смачний вікенд: на Львівщині встановили гастрономічний рекорд 

Невдала парковка: у Львові на машину з жінкою впав стовп 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах