Дізнайся: як облаштують Скнилівський парк

фото з сайту Спільнота небайдужих: Львів - ridne.net

фото з сайту Спільнота небайдужих: Львів - ridne.net

Події
01 серпня 2017 10:42

ЛКП "Зелений Львів" цього року великі роботи проводить по трьох об’єктах – Стрийському парку, парку Скнилівський та парку ім. Івана Павла ІІ. У Стрийському парку планують облаштувати доріжки, у парку Скнилівський – доріжки та центральну алею, у парку ім. Івана Павла ІІ – завершити встановлення лавочок та облаштувати сходи, повідомляє прес-служба ЛМР.

"Цього року маємо ще два великі тендери. Один тендер – по Стрийському парку – вже оголошений, має відбутись 15 серпня. Мова йде про ремонт доріжок у Стрийському парку. На це передбачено 2,7 млн грн. Будуть облаштовані нові доріжки навколо озера, а також ще одна доріжка від вул. Самчука.

Цього року будемо проводити роботи у парку Скнилівський. Тендер буде зіграно на всю суму – 50 млн грн, бо так передбачено законодавством, але там є декілька черг робіт: це доріжки, лавочки, спортивні майданчики, дитячі майданчики. Це великий проект. На цей рік з цієї суми маємо 3 млн грн. Тому будемо проводити ремонт доріжок та центральної алеї зі сторони вул. Виговського.

По парку ім. Івана Павла ІІ цього року будемо завершувати роботи. Хочемо закупити лавочки, маємо 1,5 млн грн, також треба облаштувати сходи. На цей рік вже інші роботи не передбачені", – розповів директор ЛКП "Зелений Львів" Богдан Москвяк.

Дивись ще:

Увага, вакансії: у Львові шукають прикордонників 

Долучайся: у центрі Львова проведуть благодійний ярмарок 

Львів'янину на замітку: скільки вихідних матимемо на День незалежності 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах