Справа Димінського: винуватця смертельної ДТП визначить ДНК-експертиза

Новина - Події - Справа Димінського: винуватця смертельної ДТП визначить ДНК-експертиза

Новина - Події - Справа Димінського: винуватця смертельної ДТП визначить ДНК-експертиза

Події
21 серпня 2017 13:57

Поліція проведе експертизу ДНК у справі про смертельне ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла.

За словами радника міністра МВС Антона Геращенка, слідчий призначив експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки Mercedes, коли вона розкрилася.

"Експертиза буде проведена в Києві в Національному центрі криміналістичних експертиз силами кращих українських експертів. За слідами, які залишились на подушці від дотику обличчя водія, буде встановлена формула його ДНК.

Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом Mercedes буде порівняна із ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення було саме він", – написав Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Якщо ДНК не співпадуть, то буде очевидно, що за кермом машини був не охоронець.

"Рекомендую Петру Димінському, надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії. Якщо ви, Петро, що не були за кермом, то вам нема чого боятися і приховувати ні від слідства ні від суспільства", – додав Геращенко.

Нагадаємо, 18 серпня у с. Ямельня Явоірвського району Львівщини водій автомобіля Mercedes S 65 спричинив зіткнення із автомобілем Opel Astra, внаслідок якого 31-річна водійка Наталя Тріла загинула. Вину за ДТП взяв на себе гендиректор охоронної фірми "Ірбіс" Андрій Борщ, охоронець бізнесмена, співвласника телеканалу ZІК та почесного президента футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського. Андрія Борща заарештували на два місяці без права внесення застави.

Як інформує Захід, очевидці, які були на місці події за кілька хвилин після ДТП, повідомляли, що бачили на дорозі схвильованого і розгубленого Петра Димінського, проте він майже відразу пересів у позашляховик охорони, а пізніше поїхав з місця ДТП. Відомо, що бізнесмен часто особисто керує Mercedes S 65, автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Наталю Трілу поховали у с. Ямельня у неділю, 20 серпня.

Дивись ще:

 ЗМІ: автомобіль Димінського потрапив в аварію біля Львова

ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків

Є загиблі: поблизу Львова трапилася масштабна ДТП 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах