Незабаром: стало відомо, коли запустят трамваї по вулиці Чернівецькій

Новина - Події - Незабаром: стало відомо, коли запустят трамваї по вулиці Чернівецькій

Новина - Події - Незабаром: стало відомо, коли запустят трамваї по вулиці Чернівецькій

Події
21 серпня 2017 15:28

У Львові завершується капітальний ремонт частини вулиці Чернівецької. Відкриття та запуск трамваїв до вокзалу анонсують на 1-4-те вересня.

Як повідомив під час брифінгу Євген Калитич, в.о. директора ЛКП "Львівавтодор", вже виконали 99% робіт. Зокрема: демонтували старі плити і рейки, встановили нові, засипали "подушки" із піску та щебню, почали зведення нової платформи для посадки і висадки пасажирів. Залишилося облаштувати платформу і встановити 12 контактних опор. Він додав, що роботи охоплюють ділянку від вулиці Городоцької до розворотного кільця біля вокзалу. Саме кільце будуть змінювати вже в рамках реконструкції площі Двірцевої.

Представник ТзОВ "Онур" Олександр Добоні зазначив, що роботи мають завершитися до кінця літа, а вже з 1-го вересня вулицею мають відновити рух трамвая. За словами міського голови Андрія Садового, ще триває дискусія щодо того, коли доречніше відкривати вулицю: 1-го чи 4-го вересня. Однак компанія-підрядник має завдання впоратися до 1-го числа.

Як додав П’єр-Ів Тесьє – представник французької компанії "Egis", яка здійснює нагляд, – роботи йдуть за планом і відповідно до норм. Найчастіше зауваження до працівників – відсутність захисних касок. Колія матиме захист від шуму та не буде деформуватися від спеки.

Незабаром: стало відомо, коли запустят трамваї по вулиці Чернівецькій фото

Нагадаємо, що ремонтні роботи на Чернівецькій тривають з 12 травня. Їх виконує підрядна організація ТзОВ "Онур". Технічний нагляд здійснює французька компанія "Egis". Замовником робіт є ЛКП "Львівавтодор". Вартість робіт становить орієнтовно 1,5 млн євро.

На час реконструкції вулиці Чернівецької частково змінилися маршрути трамваїв №1, №6 та №9. Їхньою кінцевою зупинкою зараз є "Приміський вокзал".

Джерело: tvoemisto.tv.

Дивись ще: 

П'яні "гангстери": вночі у Львові двоє чоловіків та жінка погрожували таксисту пістолетом

Етновир та кавуновий фест: куди піти у Львові на День Незалежності

До уваги водіїв: від сьогодні у центрі Львова почали діяти нові правила проїзду

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах