Де саме: у Львові збудують чотири житлові квартали

Новина - Події - Де саме: у Львові збудують чотири житлові квартали

Новина - Події - Де саме: у Львові збудують чотири житлові квартали

Події
29 серпня 2017 12:04
Автор: Зоряна Михайлишин

Завтра, 30 серпня, у Львові відбудеться зустріч з головним архітектором проекту щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською ( у тому числі території колишнього ДВО “Полярон” на вул. Угорській та ЗАТ “Львівторгбуд” на вул. Тернопільській) у Львові.

Де саме: у Львові збудують чотири житлові квартали фото

Проектом детально плану теріторії (ДПТ) охоплено територію площею 32 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ дорівнює розрахунковому етапу генерального плану м. Львова.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП "Містопроект".

Основною метою розроблення ДПТ є реконструкція існуючого середовища колишніх промислових та комунальних зон в квартали переважно житлової та громадської забудови з озелененими внутрішніми громадськими просторами, пішохідними алеями та внутрішньо квартальними майданчиками з уточненням Плану зонування території району.

"Більшу частину території ДПТ складають ділянки виробничо-складських та комерційно-складських територій (частково недіючих та зруйнованих), території житлової садибної та багатоквартирної забудови, громадських об`єктів", – йдеться у пояснювальній записці.

Як повідомила архітектор проекту Лілія Людкевич, у змінах до детального плану передбачено збільшення кількості закладів обслуговування населення, а саме, будуть збудовані садочки та школа.

"Також збільшиться щільність вуличної мережі, що дозволить краще функціонувати транспорту у цьому мікрорайоні. У змінах враховані чотири, раніше запроектовані житлові квартали, замість складських приміщень".

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською ( у тому числі території колишнього ДВО “Полярон” на вул. Угорській та ЗАТ “Львівторгбуд” на вул. Тернопільській) у м. Львові триватиме із 17 серпня 2017 року по 11 вересня 2017 року.

Місце проведення: Великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок,1). Початок о 18.00.

Пропозиції можна подавати до 11 вересня 2017 року до відділу громадського партнерства управління "Секретаріат ради" через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій — Челепіс Д., тел. 032 297 57 63.

Джерело: portal.lviv.ua

Дивись ще:

Майже вдвічі: чому зросла ціна газу на львівських АЗС 

Вирок: винуватця аварії, в якій загинув Владіслав Левицький, засудили 

Де і коли: Порошенко відкриє на Львівщині новий завод 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах