Вхід вільний: старим Львовом проведуть низку тематичних екскурсій

Новина - Події - Вхід вільний: старим Львовом проведуть низку тематичних екскурсій

Новина - Події - Вхід вільний: старим Львовом проведуть низку тематичних екскурсій

Події
05 вересня 2017 15:45

З сьогоднішнього дня и до 10 вересня у Львові відбуватиметься низка заходів на тему "Історична спадщина: збереження та фахова реставрація".

У рамках спільного проекту GIZ та ЛМР "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" відбудеться тематичний тиждень заходів, присвячений збереженню та реставрації історичної спадщини. За словами організаторів, вхід на всі заходи вільний.


Програма


5 вересня:
О 16:00 на вул. Богомольця, 6 (конференц-зал) – презентація "Реставрація vs. Ремонт. На прикладі стінопису". Розповідає Ірина Гірна, художник-реставратор, реставраційна майстерня "Гарда".
О 17:00 на вул. Богомольця, 6 (конференц-зал) – презентація "Нове життя старим будівлям: реставрація в історичній забудові". Розповідає Ярко Столярчук, архітектор.


6 вересня:
О 16:30 з вул. Валової, 20 – екскурсія "Позитивні та негативні приклади в реставраційній практиці Львова". Розповідає Крістоф Юнгганс, столяр-реставратор з Німеччини і Тетяна Балукова, архітектор, GIZ.
О 18:00 з вул. Мартовича, 8 – екскурсія "Історичні металеві брами: до і після реставрації". Розповідає Юрій Миколаїшин, коваль-реставратор, "Оберіг Груп".


7 вересня:
О 16:00 на вул. Богомольця, 6 (конференц-зал) – презентація "Автентичні розписи в житлових приміщеннях: дослідження, техніки виконання і методи реставрації". Розповідає Ірина Гірна, художник-реставратор, реставраційна майстерня "Гарда".
О 17:00 на вул. Богомольця, 6 (конференц-зал) – презентація "Реставратори – хранителі вічного і прекрасного". Розповідає Остап Попович, реставратор каменю, "Guild of restorers".
О 18:00 з вул. Федорова, 9 – екскурсія "Трансформації житлових приміщень під громадські потреби: історії реставрації". Розповідає Ярко Столярчук, архітектор.

9 вересня:
О 12:00 з пл. Ринок, 1 – екскурсія "Різноманіттям архітектурних стилів у Львові". Розповідає Крістоф Юнгганс, столяр-реставратор з Німеччини і Тетяна Балукова, архітектор, GIZ.


10 вересня:
О 12:00 на вул. Театральній, 15 – презентація "Таємниці реставрації Єзуїтської колегії". Розповідає Тетяна Балукова, архітектор, GIZ.
О 13:00 з вул. Курбаса, 3 – екскурсія "На зламі 19-20 століть: традиції і технології будівництва". Розповідає Тарас Савка, архітектор, ЛКП "Археологічно-архітектурна служба міста Львова".

Джерело: tvoemisto.tv.

Дивись ще:                                                                                                                             

Мікрохвильова піч, кавовий апарат: в Укрзалізниці з'явилися суперсучасні вагони 

Бюджетний Львів: ТОП 20 хостелів міста

Вирок: у Львові засудили водія автобуса, який переїхав паркувальника

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах