Розбилося п'ятеро людей: страшна аварія на Західній Україні

фото: прес-служба ГУ НП у Рівненській області

фото: прес-служба ГУ НП у Рівненській області

Події
06 вересня 2017 13:01

6 вересня, близько сьомої години ранку сталася смертельна ДТП на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин". У результаті аварії загинуло п’ятеро людей, повідомили у прес-службі ГУ НП у Рівненській області.

Розбилося п'ятеро людей: страшна аварія на Західній Україні фото

Попередньо, поліцейські з’ясували, що автомобіль "Opel Omega", рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем "DAF" з причепом.

Розбилося п'ятеро людей: страшна аварія на Західній Україні фото 1

Унаслідок зіткнення на місці події загинули четверо чоловіків з легкового автомобіля. Травми несумісні з життям отримали: 33-річний мешканець Донецька та троє жителів столиці 31-го, 34-х та 40-ка років. Відомо, що 34-річний уродженець Чернівців працював журналістом у Києві. Життя п’ятого учасника ДТП, 26-річного пасажира рятували лікарі, утім від отриманих травм він помер у реанімації.

Розбилося п'ятеро людей: страшна аварія на Західній Україні фото 2

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Розбилося п'ятеро людей: страшна аварія на Західній Україні фото 3

На місці пригоди працюють слідчі та експерти. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть усі обставини ДТП.

Водночас політичний експерт Юрій Романенко, розповів, що у цій ДТП загинуло четверо політологів та активіст:

"Який чорний день. Друзі, вночі в автокатастрофі в Рівненській області загинули чотири політолога Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, у реанімації помер також п’ятий пасажир "Опеля" – громадський активіст і фахівець з децентралізації Сергій Попов", – написав він.

Фото: поліція

Дивись ще:

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах