Прорвали кордон: Саакашвілі вже в Україні

Новина - Події - Прорвали кордон: Саакашвілі вже в Україні

Новина - Події - Прорвали кордон: Саакашвілі вже в Україні

Події
11 вересня 2017 15:20

Колишній голова Одеської області, а також екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі перетнув кордон завдяки своїм прихильникам, які фактично прорвали кордон прикордонників і буквально внесли його на український бік кордону, інформує portal.lviv.ua.

Прорвали кордон: Саакашвілі вже в Україні фото

Саакашвілі перетнув польсько-український кордон та проситиме посвідку особи без громадянства, що не дозволить український стороні не впустити його.

Раніше повідомлялося, що 10 вересня Міхеіл Саакашвілі планував в’їхати з Польщі до України. Політик подорожує з українським паспортом, хоча Петро Порошенко позбавив його громадянства.

Тим часом Грузія направила Україні вже третій запит про видачу свого колишнього президента. А мер Андрій Садовий заявив, що чекає його на каву у Львові. Через приїзд Саакашвілі прикордонники закликають оминати у неділю пункт пропуску "Краковець". А після цього, Держприкордонслужба заборонила доступ ЗМІ до пункту пропуску.

Згодом стало відомо, що Саакашвілі їде в Україну поїздом. Коли "Укрзалізниця" заблокувала поїзд, у якому Саакашвілі мав в’їхати в Україну кортеж чиновників прибув автобусом на ПП "Медика", де поляки пропустили їх на українську сторону – ПП "Шегині".

Дивись ще: 

Як прихильники Саакашвілі роблять виручку на заправках

Саакашвили не пускают в Украину

Через приїзд Саакашвілі прикордонники закликають оминати пункт пропуску "Краковець"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах