Бампербол, флорбол та фризі: львів’ян кличуть на ярмарок спорту

Новина - Події - Бампербол, флорбол та фризі: львів’ян кличуть на ярмарок спорту

Новина - Події - Бампербол, флорбол та фризі: львів’ян кличуть на ярмарок спорту

Події
18 вересня 2017 14:33

З 21-24 вересня  у спорткомплексі "Динамо" відбудеться восьмий Ярмарок спорту. Цього року захід збере під одним дахом майже 70 різних видів спорту. Про це сьогодні, 18 вересня, під час прес-конференції повідомили організатори заходу, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами організатора Ярмарку спорту Олега Чуниса, цього року окрім звичного футболу чи волейболу, гості заходу зможуть познайомитися з маловідомими видами спорту.

"Восьмий Ярмарок спорту – це не лише можливість випробувати той чи інший вид спорту, який вам до вподоби, це насамперед можливість взяти своїх дітей та спробувати себе у нових видах спорту. Також Ярмарок спорту – це не лише показові виступи та майстер-класи, це хороша можливість зарекомендувати себе тим організаціям, які цього року вийшли на львівську арену і демонструють хороші якості. Це стосується видів маловідомих видів спорту:  бампербол, флорбол, хортинг,  які є офіційно не визнаними, але хочуть себе показати. Загалом львів’яни можуть спробувати себе у 68 видах спорту.

Дуже багато буде також буде і цікавинок. Насамперед можна буде випробувати себе у скелелазанні та їзді верхи. Любителів активного відпочинку очікують більярд, настільний теніс, армреслінг та фехтування. Також на вуличному майданчику можна пограти  у фризі та простріляти з лука.  Варто зазначити, що кожен  рік Ярмарок спорту проводиться зі знаменитостями. Цього року багаторазовий рекордсмен України Олег Тягнизуб візьме своїми зубами на міцність мікроавтобус з дітьми", – розповів він.

Родзинкою Ярмарку спорту стане бампербол – футбол у великих надувних кулях, які у декілька разів більші за футбольний м’яч.

За словами силача та багаторазового рекордсмена України Олега Тягнизуба, основним акцентом цьогорічного Ярмарку спорту – діти.

"Висока планка у спортивній справі – це хороший поштовх для потужності держави. Цього року ми будемо ставити акцент на дітях, бо вони – наша опора та майбутнє. Нашим завданням буде зацікавити їх до занять спортом та здорового способу життя. Я також докладу максимум зусиль для того, щоб діти провели весело та з користю для здоров’я час", – зазначив він.

Як розповів начальник управління молоді та спорту Львівської міської ради Антон Нікулін, на цьогорічний Ярмарок спорту місто виділило 90 тисяч гривень.

"Ми проводимо Ярмарок спорту не тільки для того, щоб популяризувати спорт, але й щоб дитина могла знати для себе свій напрямок, в якому вона буде далі розвиватися. Ми стараємося максимально підтримувати цей захід. Тому що це популяризація здорового способу життя і цим заходом ми зможемо показати діткам, які види спорту є у Львові і як вони розвиваються. Тож, будемо сподіватися, що маленькі львів’яни завітають на цей захід та знайдуть свій вид спорту, яким зможуть займатися у вільний час", – підсумував він.

Дивись ще:

Подбай завчасно: Wizz Air дозволив бронювати квитки без імені пасажира

Вважали зниклим: на Львівщини в каналізації виявили тіло чоловіка 

Викрав церковний одяг: львів’янин пограбував Гарнізонний храм Петра і Павла 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах