Шукали клієнтів онлайн: у Львові викрили бордель

Новина - Події - Шукали клієнтів онлайн: у Львові викрили бордель

Новина - Події - Шукали клієнтів онлайн: у Львові викрили бордель

Події
06 жовтня 2017 15:29

У Львові викрили діяльність салону з надання сексуальних послуг. Його організував 34-річний львів’янин.

"Встановлено, що чоловік забезпечував повій клієнтами, особисто виконував функції водія та охоронця для дівчат, а також займався фінансовою стороною "бізнесу". Клієнтів зловмисник шукав у мережі Інтернет, а також розповсюджуючи рекламні візитки", ? йдеться у повідомленні управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції Львівщини. Його затримали 5 жовтня.

19-річна дівчина з Полтавської області працювала адміністратором, вона приймала по телефону замовлення від клієнтів, видавала повіям засоби контрацепції та займалась іншими організаційними питаннями. Її теж затримали.

Повії, які працювали у салоні, раніше вже мали проблеми із законом за заняття проституцією. Раніше вони працювали у нічних клубах. Цього разу жінок також притягнули до адміністративної відповідальності.

Під час обшуку у салоні знайшли близько 10 тис. грн готівки, мобільні телефони, засоби контрацепції, фалоімітатори, а також два пістолети без дозвільних документів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для сутенера та адміністратора салону.

Дивись ще:

Витягай теплий одяг: синоптики розповіли яким буде жовтень у Львові

Авторське пиво та музика: у Львові стартує фестиваль Craft beer& Vinil music festival 

Де саме: у Львові збираються облаштувати ще один парк 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах