Без паніки: 18 жовтня у Львові звучатимуть сирени

фото з сайту Медиакуб

фото з сайту Медиакуб

Події
12 жовтня 2017 15:53

Для перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення 18 жовтня 2017 року в період з 14:50 год. до 15:00 год. Департамент  з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени та будуть передаватись повідомлення для населення через засоби телебачення та радіомовлення, інформують у ЛОДА.

Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території м. Львова, м. Стрия, м. Дрогобича, м. Самбора, м. Трускавця, м. Червонограда, м. Борислава та м. Сокаля проводитимуть електронне опитування мешканців міст: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань. На підставі проведеного опитування щодо удосконалення системи оповіщення та покращення якості оповіщення.

Звертаємо увагу, що доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15:00 год. 18 жовтня до 24:00 год. 20 жовтня цього року.

Дивись ще:

Ідея на мільйон: на Львівщині придумали, як відвертати масштабні пожежі 

Тебе шукають: львівська молодь зможе реалізувати свої стартап-проекти 

Де будуть рейди: у Львові посилено штрафують порушників паркування

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах