Скандал з чиновницею: затримана нетверезою за кермом Поліна Лі написала заяву на звільнення з ЛОДА

Новина - Події - Скандал з чиновницею: затримана  нетверезою за кермом Поліна Лі написала заяву на звільнення з ЛОДА

Новина - Події - Скандал з чиновницею: затримана нетверезою за кермом Поліна Лі написала заяву на звільнення з ЛОДА

Події
18 жовтня 2017 11:51

Директорка департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі, яку в ніч на 14 жовтня затримали патрульні за кермування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, написала заяву на звільнення, повідомила ZAXID.NET директорка департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк.

Нагадаємо: Не вір очам своїм: львівська поліція затримала п'яну чиновницю ЛОДА

"Поліна Лі написала заяву на звільнення. Однак наразі я не знаю, чи підписав голова ЛОДА Олег Синютка цю заяву і чи збирається це робити", – сказала Ольга Березюк. Раніше у схожій ситуації голова ЛОДА не підписав заяву на звільнення голови Жовківської РДА Надії Щур.

14 жовтня приблизно о 03:00 львівські патрульні затримали BMW X1, за кермом якого була Поліна Лі. Алкотестер показав, що у її крові було 1,25 проміле алкоголю. Інформація про це разом з відео з'явилась на сторінці "Альянс медіа Україна". Пізніше сама чиновниця повідомила про своє затримання у Facebook та назвала наклепом інформацію про те, що вона була п'яною за кермом авто. Поліна Лі стверджувала, що алкотестер патрульних був несправний.

У вівторок, 17 жовтня, з’явились висновки токсикологічного дослідження, які показали, що на момент забору крові о 05:20 14 жовтня, тобто за більш ніж дві години після затримання, в крові Поліни Лі було 0,95 проміле алкоголю.

Нагадаємо також, що наприкінці грудня 2016 року патрульні затримали голову Жовківської РДА Надію Щур при кермуванні автомобілем напідпитку. Результати лабораторних аналізів її крові показали відсутність алкоголю. Однак громадські активісти та нардепи звинуватили лікарів у фальсифікації аналізів. Пізніше цих медиків звільнили з наркодиспансеру. Сама Надія Щур після розголосу скандалу написала заяву на звільнення. Однак тоді голова ЛОДА Олег Синютка не підписав цю заяву. Свою позицію він пояснив тим, що, на його думку, Надія Щур пошкодувала про свій вчинок і більше такого не робитиме, а також відзначив позитивні результати її роботи за 2016 рік.

Дивись ще:

ДТП з чиновницею Синютки: стали відомі висновки експертизи на алкоголь

Смертельна аварія: на Львівщині "Мазда" врізалась в дерево 

Трьох забрала швидка: в одному з львівських парків влаштували криваву різню 

Отруєння в ресторані: відвідувачі з "Панської Чарки" постраждали не від страв закладу 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах