Слідом за Бабкіним: у Львові під загрозою зриву ще три концерти

Джерело: Forpost.lviv.ua

Джерело: Forpost.lviv.ua

Події
19 жовтня 2017 13:03

Львівські активісти попереджають, що концерти гурту НеАнгели, співачки DaKookа та співака Ja Khalib, які невдовзі відбудуться у місті, можуть бути зірваними. Все через виступи артистів в Росії.

29 жовтня у клубі Малевич у Львові має відбутися концерт виконавця Jah Khalib. Співака підозрюють у виступах в анексованому Криму. Проте, як зізнаються активісти, наразі доказів того, що артист гастролював Кримом не знайшли. Відтак, претензій до Jah Khalib активісти не мають і запевняють, що його концерт не блокуватимуть.

22 листопада у цьому ж клубі Малевич в рамках туру SLAVAVICTORIA заплановано концерт відомого гурту "НеАнгели". І в цьому випадку активісти мають докази виступів співаків у Росії та нагадують про свої вимоги: публічно визнати Росію країною-агресором. В іншому випадку концерт блокуватимуть, як це було із виступом Сергія Бабкіна.

З тих самих причин під загрозою може опинитися виступ Dakooka, запланований на 4 листопада. Активісти звернулися до ГО "Економічний бойкотний рух" із проханням з’ясувати особливості концертної діяльності цієї виконавиці. За словами координатора руху Олега Радика, ситуація поки що вивчається. Однак, низка ЗМІ оприлюднила інформацію, що "талановита чернівчанка Катерина Єременко, яка виступає під сценічним ім'ям, виступила в Москві".

Дивись ще:

Коли включать: у Львові 14 будинків залишилось без гарячої води 

Готуй свічки: частина Львова на три дні залишиться без світла 

Відео: у Львові п'яна жінка з товаришами зарізали трьох перехожих 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах