Увічнили: на медалях львівського напівмарафону з’явиться Скрябін

Новина - Події - Увічнили: на медалях львівського напівмарафону з’явиться Скрябін

Новина - Події - Увічнили: на медалях львівського напівмарафону з’явиться Скрябін

Події
20 жовтня 2017 11:48

Портрет легендарного українського музиканта, співака та композитора, лідера гурту "Скрябін" Кузьми (Андрій Кузьменко) з’явиться на медалях фінішерів головної дистанції Львівського півмарафону Grand Prix Lviv Half Marathon 2017, що відбудеться 29 жовтня. Про це повідомляють організатори заходу.

Голосування проходило на офіційному сайті Grand Prix Lviv Half Marathon 2017. Створення символічних медалей із зображенням видатної постаті міста ініціювали організатори події – компанія Run Ukraine. Аналогічну концепцію зображення портрету відомої людини вже застосовували в попередніх подіях бігової ліги Run Ukraine Running League 2017 у Києві, Дніпрі та Одесі.

За зображення Кузьми на медалях голоси віддали майже половина усіх респондентів – 47%. Друге місце у голосуванні посів засновник Львова Данило Галицький. За нього віддали свої голоси 15% учасників.

 "Традиційно ми запропонували українцям обрати особистість, яка асоціюється у них зі Львовом. Віддати свій голос міг кожен, незалежно від того, бере він участь у Львівському півмарафоні чи ні. Нові медалі нагадають учасникам з різних міст України та світу про справжніх героїв. Кузьма – це культова особа не тільки для львів’ян. Його ім’я та музика відомі, напевно, кожному українцю. Тим самим ми продовжуємо нашу традицію створення символічних медалей із зображенням портрету видатних українців", – повідомила директор з маркетингу та комунікацій Run Ukraine Вікторія Веремієнко.

Увічнили: на медалях львівського напівмарафону з’явиться Скрябін фото

Дивись ще:

До 30%: МАУ проводить осінній розпродаж квитків зі Львова в Америку і Китай 

Є жертви: на Кільцевій дорозі Львова потужна ДТП 

Постраждало 19 осіб: львівський ресторан "Панська чарка" закрився після масового отруєння людей 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах