Коли саме: на Львівщині планують відкрити ще один завод Fujikura

Новина - Події - Коли саме: на Львівщині планують відкрити ще один завод Fujikura

Новина - Події - Коли саме: на Львівщині планують відкрити ще один завод Fujikura

Події
07 листопада 2017 16:25

Сьогодні, 7 листопада, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками Fujikura Automotive Europe GmbH. Сторони обговорили розвиток подальшого співробітництва шляхом розширення діяльності, інформує прес-служба ЛОДА.

"Жодна компанія не має такої корпоративної єдності як Fujikura. Разом із зростанням компанії зростає і позитивних бізнес-імідж нашої області. Ми всіляко сприятимемо, аби ведення діяльності на Львівщині було комфортним та сприяло взаємовигідній співпраці", – зазначив Олег Синютка.

Японська сторона ознайомила голову Львівської ОДА із позитивною динамікою розвитку підприємства та заявила, що компанія розглядає можливість відкриття нового заводу на території Львівщини.

"Наше зростання дозволяє нам планувати розширення діяльності, тому цілком ймовірно, що уже наступного року ми говоритимемо про відкриття нового заводу на території Львівської області", – сказав Акіра Сасагава.

Окрім того, представники Fujikura висловили прохання посприяти прискоренню перетину кордону вантажів, аби забезпечити безперебійне виробництво та вчасне виконання замовлень.

Олег Синютка зазначив, що у короткотерміновій перспективі швидкість перетину кордону покращиться. До того ж, голова Львівської ОДА висловив сподівання на перегляд керівництвом Fujikura фінансової політики, що сприятиме підвищенню зарплат працівників підприємства та ще більшому зростанню іміджу компанії.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Як виглядає найсучасніший японський завод на Львівщині: фоторепортаж

Літературний сквер, європейський дворик, життя на даху: які простори планують облаштувати у Львові

Грітися по-новому: у львівському транспорті змінять систему опалення

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах