Коли запрацюють: в лікарнях Львова встановлюють сучасні рентген-апарати

Фото: city-adm.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua

Події
07 листопада 2017 17:15

У 2-му поліклінічному відділенні 6-ї міської поліклініки встановили сучасний рентген-кабінет для обстежень із цифровим обладнанням. І вже до кінця року такі апарати з'являться у лікарні швидкої медичної допомоги та ще у трьох найбільших міських комунальних поліклініках – 2-гій, 4-тій та 5-тій. Про це повідомляє прес-службі міськради.

"Цього року ми з бюджету розвитку передбачили кошти на придбання п’ятьох рентген-апаратів на загальну суму 20 млн. грн. Сьогодні ми презентували перший встановлений апарат у Винниках. І пацієнти, і лікарі задоволені роботою апарату, якість знімків добра", – розповідають у мерії.

Окрім того, зараз монтуються чотири рентген-апарати в львівських закладах охорони здоров’я.

"Зокрема, один дороговартісний апарат встановлюємо в лікарні швидкої допомоги для  того, щоб обстежувати пацієнтів, які туди поступають у невідкладному порядку з гострими, складними травмами. А також три рентген-апарати встановлюємо в наші найбільші поліклініки – це поліклініка на Сихові, на вул. Симоненка і на вул. Виговського. Зараз монтуємо апарати, потім навчатимемо персонал, і до кінця листопада  вони мають запрацювати", – зазначають в прес-службі.

Більшу частину суми, яка передбачена на галузь охорони здоров’я, вирішили скерувати на оновлення рентген-техніки, бо вона давно не оновлювалася і вже занадто застаріла.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Як виглядає найсучасніший японський завод на Львівщині: фоторепортаж

Літературний сквер, європейський дворик, життя на даху: які простори планують облаштувати у Львові

Грітися по-новому: у львівському транспорті змінять систему опалення

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах