Через ревнощі: у Львові чоловік вбив суперника та заснув

Новина - Події - Через ревнощі: у Львові чоловік  вбив суперника та заснув

Новина - Події - Через ревнощі: у Львові чоловік вбив суперника та заснув

Події
17 листопада 2017 11:46

У Львові чоловік через ревнощі з особливою жорстокістю більше двох годин вбивав суперника. Перелік нанесених потерпілому травм у судовому вироку займає цілу сторінку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія трапилася 20 квітня 2014 року. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння у квартирі своєї коханки вантажник ПП "Дизайн Полідрук" побачив її у ліжку з незнайомим чоловіком. Між чоловіками почалася бійка. Поваливши суперника на підлогу, обвинувачений почав бити його по голові. Потім затягнув у кухню, та продовжив бити по голові речами, які бачив поруч: мікрохвильовою пічкою, кріслом, кухонним молотком, журнальним столиком. Потім вивів потерпілого на площадку сходового маршу, продовжуючи бити. Коли той перестав подавати ознаки життя, скинув тіло сходовим маршем. В квартирі ліг на диван і заснув.

Будучи допитаним у судовому засіданні обвинувачений винним себе визнав частково, зокрема, вважає, що діяв з метою самооборони. Просив суворо його не карати за те, що спричинив смерть потерпілому.

Галицький районний суд визнав львів'янина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.4 ч.2 ст.115 КК України, та призначив покарання - 11 років позбавлення волі.

Дивись ще:

Шукали з кінологами: на Левандівці знайшли мертву жінку

Відео: у Львові п'яна жінка з товаришами зарізали трьох перехожих

Вважали зниклим: на Львівщини в каналізації виявили тіло чоловіка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах