Дивись: до Дня студента львівських левів одягли у мантії

Новина - Події - Дивись: до Дня студента львівських левів одягли у мантії

Новина - Події - Дивись: до Дня студента львівських левів одягли у мантії

Події
17 листопада 2017 12:46

17 листопада в Міжнародний день студентів львівські леви, як вічні міста, також одягають мантії і сідають за студентські лави. Право першими одягти мантії отримали леви, які охороняють вхід до львівської Ратуші. Це вже традиція, яка склалася роками, пише прес-служба ЛМР.

Так, кожного року 17 листопада Студентська рада Львова приходить і одягає в мантію і академічну квадратну шапочку львівських левів, тим самим засвідчуючи їм свою пошану. Саме з цього офіційно починається святкування Міжнародного дня студентів у цілому місті.

"У зв’язку з ти, що День студента цьогоріч випав на п’ятницю, то більшість заходів, які в нас проводилися у нашому місті відбулися вчора. Студенти не хотіли ризикувати, що в п’ятницю дуже мало студентів буде присутні у Львові. Власне, вчора було багато заходів по Львівських вишах, дуже багато рекордів, флеш-мобів і, як сьогодні ви бачите, присутня інсталяція великого студентського квитка від Студентської ради Львова, біля якого може сфотографуватися будь-який львівський студент,і традиційно мантії на левах. Це означає, що Львів готовий до святкування Дня студента", – сказав студентський мер Львова Олександр Николяк.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Небезпечні ігри: підлітки розважалися, стрибаючи по вагонах на станції "Сихів"

Україна-Словаччина: як курсуватимуть шатл-баси до "Арени Львів" 

Контрабандист: львів’янин намагався вивезти 6,5 кг бурштину

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах