Підпиши: львів’яни просять дозволити двосторонній рух на одній з вулиць

Новина - Події - Підпиши: львів’яни просять дозволити двосторонній рух на одній з вулиць

Новина - Події - Підпиши: львів’яни просять дозволити двосторонній рух на одній з вулиць

Події
26 листопада 2017 12:54

24 листопада ініціативна мешканка Львова Анастасія Карп’як зареєструвала електронну петицію, у якій просить впровадити альтернативу 8-кілометровому об’їзду розритої Личаківської по вул. Черемшини.

 "Тисячі жителів Личаківського району та Винник потерпають від транспортного колапсу. 10 автобусів змінили свої маршрути, люди пішки добираються на роботу, Зелена та Левицького стали суцільним корком, автомобілі для об’їзду ремонтованої ділянки Личаківської роблять гак у 8 кілометрів", - йдеться у тексті петиції, пише - 032.ua.

Відтак, пропонується запровадити коротший об’їзд по вулиці Черемшини, яка має дві повноцінні смуги руху, але є односторонньою.

 "У частини водіїв таки здають нерви і вони їдуть під знак, і я їх повністю розумію, а там їх ловить поліція…", - зазначила Анастасія Карп’як.

Авторка петиції апелює до обіцянок управління транспорту, "при необхідності, на прохання мешканців", внести зміни у схеми об’їздів та очікує на реакцію від міської комісії з питань безпеки дорожнього руху.

Разом з тим, у коментарі сайту 032.ua прес-секретар Патрульної поліції Львова Катерина Рибій спростувала інформацію, подану в петиції про те, що поліцейські штрафують порушників у цьому місці. З її слів, патрульні не мають змоги постійно стояти під знаком та приїжджають на місце лише за викликом.

Дивись ще:

Останній рейс: з'явилися подробиці і фото аварії за участі туристичного автобуса на Львівщині

Помер до приїзду "швидкої": у Львові іномарка збила чоловіка

П’ять за раз: у Львові сталася масова ДТП

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах