Відеофакт: львівські патрульні застосували зброю проти пса

Новина - Події - Відеофакт: львівські патрульні застосували зброю проти пса

Новина - Події - Відеофакт: львівські патрульні застосували зброю проти пса

Події
02 грудня 2017 14:49

У Львові патрульні врятували від агресивного собаки господаря та перехожих. Про це VG Львів повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова. 

"Патрульні отримали виклик на вулицю Яневу від працівників спорткомплексу про агресивну собаку. Заявники хвилювалися, що він накинеться на батьків та дітей, які повз їхні комплекс йдуть у навчальні заклади. Коли інспектори приїхали, то побачили прив‘язаного до стовпа собаку породи стафордшир-тер'єр. Він у цей момент намагався розгризти повідок, а тоді рвав ганчірку, якою його відволікав господар. Собака і далі продовжував кидатися і гавкати на свого власника", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували інспектори, господар собаки з дружиною та двома їхніми псами вийшли на прогулянку, як раптом поведінка чотирилапого різко змінилася. Він не реагував на команди, гавкав і кілька разів вкусив власника. Аби уникнути нападу тварини на перехожих, чоловік  травмованою рукою дотягнув собаку до стовпа і прив‘язав її, після чого зателефонував за номером 102. 

У момент, коли на місце інциденту прибули поліцейські, собака відірвався і кинувся на них. 

"Поліцейський спочатку збирався застосувати газовий балончик та гумову палку, але коли зрозумів, що це не допоможе - дістав зброю. Пес спробував напасти на поліцейського, а тоді відволікся на його напарника, який саме вийшов зі службового автомобіля. Коли агресивний собака повторив спробу нападу на патрульного, інспектор використав зброю згідно п. 13 статті 46 ЗУ "Про Національну поліція", - йдеться у повідомленні. 

Патрульний вцілив тварині в око. Інспектори викликали "швидку" для потерпілого. Собаку забрали працівники ЛКП "Лев", його перевірятимуть на сказ.  Життю тварини нічого не загрожує, невдовзі їй проведуть операцію.

Дивись ще:

Обери собі друга: 12 собак тижня, що чекають на тебе

З кинджалом на копа: у Львові поранили поліцейського

Карантин: на Львівщині зафіксований спалах сказу

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах