Справа Димінського: захист охоронця заперечує інформацію поліції

Новина - Події - Справа Димінського: захист охоронця заперечує інформацію поліції

Новина - Події - Справа Димінського: захист охоронця заперечує інформацію поліції

Події
14 грудня 2017 11:03

Інтерпол поки не оголосив у міжнародний розшук підозрюваного в смертельному ДТП у Львівській області бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського, про що повідомляла поліція. Про це пишуть Українські Новини.

За словами керівника Укрбюро Інтерполу Василя Неволі, Інтерпол поки що не направляв матеріали щодо Димінського для оголошення у міжнародний розшук.

Також стало відомо, що поліція закрила справу проти охоронця Димінського Андрія Борща, підозрюваного в причетності до смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області. Про це повідомив адвокат Борща Владислав Матяшук.

"Постанова про закриття справи ми отримали в понеділок", - сказав Матяшук.

При цьому, за його словами, Борщ залишається під домашнім арештом.

Таким чином, за словами адвоката, з Борща було зняте обвинувачення за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Адвокат наголосив, що з подивом дізнався про те, що Борщу висунута нова підозра в приховуванні злочину. За його словами, ніякої нової підозри його клієнт не отримував.

Нагадаємо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. Того ж дня з’явилася інформація, що за кермом був сам бізнесмен, однак донедавна правоохоронці не мали офіційних доказів перебування бізнесмена у авто. За попередніми висновками, автомобіль Opel Astra, за кермом якого була 31-річна мешканка села Ямельня, повертав з траси у село, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG, що йшов на обгін по зустрічній смузі всупереч дорожній розмітці. Молода жінка загинула на місці ДТП. За три дні після цього у МВС повідомили, що Петро Димінський вилетів у Женеву, звідки наразі не повернувся.

20 серпня Галицький районний суд Львова заарештував охоронця бізнесмена Андрія Борща, проте 5 вересня йому змінили міру запобіжного заходу і відправили під цілодобовий домашній арешт.

9 грудня, стало відомо, що матір загиблої заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП, що трапилася 18 серпня біля села Ямельня у Львівській області. 

Дивись ще:

Смертельна ДТП: поліція офіційно звинуватила Димінського

Димінського зняли на відео на місці ДТП біля Львова

Вуличні камери зафіксували Димінського за кермом 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах