Народила від брата в 12 років: як живеться наймолодшій мамі України

Новина - Події - Народила від брата в 12 років: як живеться наймолодшій мамі України

Новина - Події - Народила від брата в 12 років: як живеться наймолодшій мамі України

Події
09 сiчня 2018 11:37

Приголомшлива історія 12-річної дівчинки з Борислава, яка народила дитину, вразила українців. Цікавість усіх постійно підживлювало й те, що малолітня породілля не зізнавалася, хто є батьком новонародженої дівчинки. Спочатку школярка вказала на 18-річного сусіда, але експертиза ДНК заперечила це твердження. Тож під підозру потрапили усі члени її родини чоловічої статі: вітчим, зведений і рідний брати.

Поліція відкрила кримінальне провадження. І таки з’ясувала, хто батько дитини, яку народила 12-річна школярка.

Як нині живеться дитині-матусі, пише ВЗ.

Народила від брата в 12 років: як живеться наймолодшій мамі України фото


Ніхто не дає в борг 


Новоспечена 31-річна бабуся Анна розповіла, що шкодує через те, що поїхала на телешоу. 

"В Інтернеті пишуть, що вони мені 40 тисяч грн заплатили. Вони мені не заплатили ні копійки! Ми зробили ДНК-тести. Мала бути третя передача. Я на неї не поїхала... Просила, аби на каналі пояснили, що нічого нам не платили. Я у Бориславі багато років живу. Мене багато людей знає. Коли грошей не маю, а  хочу дітям купити ковбаси, йду в магазин - "на бороду" беру (у борг. - Авт.). Після ток-шоу мені у борг не давали, казали, що гроші маю, бо телеканал заплатив мені 40 тисяч грн. Я у магазині плакала і клялася, що не брала ніяких грошей. На каналі пообіцяли лише, що на Таню чекає сюрприз! Таня його досі чекає! Пише їм, але вони рідко відписують.  Кажуть, мають багато роботи...", - розповіла вона.


Надивився фільмів для дорослих


На запитання про те, чому дівчинка не зізнавалася, що насправді батько її новонародженої дитини двоюрідний брат Остап, Анна розповіла, що Таня просто дуже боялася.

"Плакала, казала, що вуйка боялася... Мама Остапа, Леся, моя братова і кума. Ми з нею разом у школі-інтернаті вчилися. Там  з моїм братом і познайомилася. Одружилися. Прожили разом 12 років. Але розлучилися. Михайло з сім’єю живе на першому поверсі. До нас часто заходить. Ми газу не маємо, дрова допомагає різати. З малою Діанкою побавиться. З Лесею спілкуємося телефоном...  Вони також провели експертизу. Батьківство підтвердилося. Остап зізнався, як все було. Надивилися фільмів для дорослих по Інтернету...", - розповіла Анна.


У 14-річного батька ще дитинство в голові


Батько Остап, який нині навчається у восьмому класі, до доньки приходить рідко.

"Якось Таня зателефонувала до мами Остапа, сказала, що втомилась, просила, щоб Остап прийшов з дитиною побавитися. Мама Остапа сказала: "Прийдемо, коли Діанці буде рік!", - розповіла Анна.

Остап і старший брат Тані Володя навчаються в одному класі. 

"Володя каже, що у нього дитинство в голові. У них нормальні стосунки — як у брата з братом. Володя каже: "Що то треба було надивитися, щоб так гормони заграли?!". Він зрадів, коли довели, що він до цього не причетний. Дуже переживав. Спати не міг. Він з дитинства хворіє. Весь час на ліках", - розповіла Анна.


Займається з вчителями в окремому кабінеті


12-річна матуся теж продовжує ходити до школи. Щоправда, на індивідуальне навчання. Займається з вчителями в окремому кабінеті. А вдома 12-річна школярка вже "вчителює" сама - робить уроки з молодшими братами.

"Я залишаюся з дітьми. Якщо хтось з дітей хворий, то Іван залишається у хаті. Коли їдемо на закупи, старший син з малими вдома", - додала Анна.


Новоспечені бабусі заплатили штрафи


На запитання про те, які висновки вона зробила, 31-річна бабуся Анна зізнається, що треба було раніше говорити з дітьми про сексуальне виховання. Але в Україні батьки соромляться про це говорити з доньками і синами. Потім ця  сором’язливість боком вилазить. 

Хоча Аня разом з Танею написали заяву у поліцію, що не мають претензій до малолітнього батька, кримінального провадження не закрили. Мама Тані сплатила мінімальний штраф (51 грн) за неналежний догляд за дитиною.  Мама Остапа також сплатила штраф, але більший - близько 300 грн.

ДИВИСЬ ЩЕ:

У 12 років стала мамою: як 31-річна бабуся сприйняла народження внучки

Хто ж батько: тест ДНК показав, що 12-річна породілля сказала неправду про тата дитини

Вітчим 12-річної матері з Львівщини розповів правду про дитину: " коли дізналась, що вагітна, Таня розплакалась" 

Новини України та світу 9 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах