Скандал у лікарні: львівський лікар відмовився прийняти учасників АТО

Новина - Події - Скандал у лікарні: львівський лікар відмовився прийняти учасників АТО

Новина - Події - Скандал у лікарні: львівський лікар відмовився прийняти учасників АТО

Події
18 сiчня 2018 11:34

Головний лікар Львівської обласної лікарні Михайло Гичка звільнив з посади лікаря Олександра Кіцеру, який відмовився прийняти двох учасників АТО, один з яких прийшов на обстеження на милицях. Про це пише ZIK.

Про неприємну ситуацію, яка спіткала воїнів у обласній лікарні повідомила волонтерка "Майдан. Медики" Світлана Сидоренко. За словами активістки, лікар Кіцера у грубій формі відмовив учасникам АТО, які звернулися через погіршення слуху.

"Обидва молоді, пройшли війну, мають нагороди. Та, на превеликий жаль, пан доктор Кицера, який працював цього дня, відмовився прийняти хлопців, бо у нього вже закінчувався робочий день. Все нібито нормально. Але один з хлопчаків був на милицях. А мама іншого почала просити, щоб прийняли хоча б цього на милицях, бо хлопцю важко добиратись, на що доктор відповіли: "То що, вам викликати таксі?", – повідомила Світлана Сидоренко.

Лікар Олександр Кіцера працював у обласній лікарі як сумісник, на ставці 0,25. Тож через неприпустиму поведінку, керівництво медзакладу вирішило розірвати з ним угоду, повідомив Михайло Гичка. Основним місцем праці медика є Львівський медичний університет.

"Оскільки він не прийняв тих двох атовців, я забрав в нього ті 0,25 ставки. Лікувальною роботою він не буде займатися, а буде займатися викладацькою роботою. Я його не маю права звільнити, бо він працівник університету, а я забрав в нього це сумісництво", – зазначив Михайло Гичка.

За словами головного лікаря, у розмові з ним Олександр Кіцера визнав свою провину. 

Дивись ще:

Через смерть дитини: львівського лікаря позбавили президентської стипендії

"Відмивав" гроші на ліках: на Львівщині головного лікаря підозрюють у корупції

Новини України та світу 18 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах