Новорічне диво: білоруси повернули українській сім’ї знайдений у Львові фотоапарат

Новина - Події - Новорічне диво: білоруси повернули українській сім’ї знайдений у Львові фотоапарат

Новина - Події - Новорічне диво: білоруси повернули українській сім’ї знайдений у Львові фотоапарат

Події
19 сiчня 2018 17:50

Білоруси два місяці шукали українську сім`ю, яка загубила у Львові фотоапарат. Неймовірна історія сталася у ще в жовтні. Саме тоді у Львові відпочивала з чоловіком та двома дітьми Олена Алексєєнко з Дніпра. В одному з львівських парків вони загубили фотоапарат. Жінка каже, що дала його синові, а той забув на лавці. Диво сталося перед Новим роком, коли річ повернулася до своїх справжніх власників із сусідньої країни, пише Хартія 97.

Виявляється, того ж дня в львівському парку відпочивало і подружжя із Мінська. Саме вони й знайшли загублений фотоапарат і провели справжнє розслідування, аби повернути річ законному власнику.

"Ми з дружиною відпочивали у Львові. Знайшли в сквері фотоапарат. Дивимося знімки, а там серед інших і фото дітей - дівчинки і хлопчика. Було видно, що знімки тільки-тільки зробили. Ми сіли на лавку з фотоапаратом і чекали, раптом господарі повернуться. Прочекали близько години. Ніхто не прийшов. Ну що робити? Взяли його додому. І там уже по фотографіях почали шукати зачіпки. Шкода було людей, там знімки з самого народження дівчинки були. Раптом вони їх не зберегли на комп`ютері? На щастя, знайшли знімки школи, в яку ходив їх син. На вивісці побачили номер, написали на електронну адресу школи. І вони відповіли, що є така сім`я! Ми були невимовно раді!" - розповів Андрій Носевич із Мінська.

Олена з Дніпра зізнається, що була неймовірно щаслива, коли зателефонувала класний керівник сина і сказала, що їх розшукує людина, яка знайшла фотоапарат.

Білорум переслав фотоапарат у Дніпро поштою, сказав, що віддячувати йому не потрібно. Мовляв, нехай це буде подарунком на Новий рік. Однак Олена з чоловіком все ж надіслали у Білорусь українських цукерок.

Дивись ще:

Унікальна знахідка: у Львові знайшли картотеку Служби безпеки ОУН

Львівські поліціянти знайшли барсетку з золотими зубами

Новини України та світу 19 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах