Де і коли: "човники" знов блокуватимуть дороги до Польщі

Новина - Події - Де і коли: "човники" знов блокуватимуть дороги до Польщі

Новина - Події - Де і коли: "човники" знов блокуватимуть дороги до Польщі

Події
23 сiчня 2018 14:26

Чергова попереджувальна акція з перекриття доріг до пунктів пропуску "Шегині – Медика","Краковець – Корчова" та "Рава-Руська – Гребенне" запланована на суботу, 27 січня.

"Свою третю попереджувальну акцію ми спочатку анонсували на понеділок, 22 січня, але відмовились від неї, оскільки зараз сесія Верховної Ради закрита, а чергове засідання відбудеться лише 6 лютого. Ми з іншими протестувальниками радились і вирішили наступну акцію провести трохи ближче до того, щоб її не забули, тож перенесли її на 27 січня. Ця акція, як і дві попередні, буде попереджувальна, але триватиме вона вже не годину-дві, а цілий день, починаючи з 11:00", - повідомив ZAXID.NET один з організаторів перекриття пунктів пропуску Володимир Васьків.

Нагадаємо, мешканці прикордоння уже двічі протягом січня блокували дороги до пунктів пропуску, протестуючи проти зміни правил ввезення товарів в Україну, що почали діяти з початку року. Суть змін полягає в унеможливленні "човникового бізнесу", який став основним джерелом доходів для мешканців прикордонних районів.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Квитки по 1 злотому залишаться: PolskiBus припиняє існування

Як заїхати зі Львова у Краків і Варшаву за 30 гривень

Новини України та світу 23 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах